2777
2789
عنوان

بای پس معده

| مشاهده متن کامل بحث + 122293 بازدید | 1878 پست
شوهر من هم گاهی تیکه میندازه و همیشه هم از نگاهش میفهمم که چدر بدش میاد و خیلی تحقیر میشم . منم هزارتا ورزش و رژیم و دارو و......اما واقعا درست نشد به خدا همه سعی ام رو کردم انگار بعد از زایمان بدنم قفل شده. الانم میگه این کارتم مثل همه کارایی که تا الان کردی واسه لاغری بیهوده اس و برای کار بیهوده ادم نمیره زیر تیغ جراحی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی میدونم چی میگی خیلی سخته. میدونی بعد از هر بار دوندگی و رفت و امد انتظار دارم یکی پشتیبانم باشه و اون یکی دوست دارم همسرم باشه اما......واقعا بعد از هر بار خستگی فقط چند تا سوال نا امید کننده و سرد میپرسه
من هم واسه همین رفتم سراغ بیمه ام چون هم واقعا اونقدر پول ندارم هم اونقدر طلا ندارم هنوز یه سال نشده بود بعد از عروسیم که دزد همه طلاهام رو برد الان شاید نزدیک به 2 میلیون طلا بیشتر ندارم که رو اون هم حساب کردم البته تازگی شوهرم میبینه همش دنبال این موضوع ام و بیخیال نمیشم میپرسه هزینه اش چقدره منم کلی سرش منت گذاشتم که دارم میرم بیمارستان دولتی که نمیتونم خیلی پول بدم راستش ما امسال قصد بازسازی خونه رو هم داریم و من ترجیح دادم دوتا کارو با هم بتونم بکنم . هم خرو میخوام هم خرما
من واقعا امیدوارم از این رانهای بزرگ خلاص شم البته من موضعی چاق نیستم یک دسته ولی خوب این بیشتر به چشم میاد. اره عزیزم مهم نیست اگر اومدن که خوشحال میشیم وگرنه دوتایی هم کلی بهتر از تنهاییه
بعد از زایمان ول میشه عزیزم نمیدونم چه حکمتیه. میدونی با چه بدبختی وزنم رو ثابت نگه داشتم .وگرنه هر روز وزنم میرفت بالاتر واقعا حس وحشتناکیه رفتن رو ترازو.