سلام
اینجا رو باز کردم که هرکس مثل من بای پس میخواد بکنه و یا اونایی که بای پس کردن به هم کمک کنیم و تجربیاتمون رو در اختیار هم قرار بدیم.قبل از این ما تو تاپیکی بودیم که متاسفانه تعطیل شد برای همین لطفا چند نکته رو رعایت کنید اول این که از انرژی منفی وارد کردن به هم خودداری کنید .
دوم هرگز به هم توهین نکنید وگرنه با عرض معذرت پستتون پاک میشه ممنون.
ما هم ناراحتیم گلم اما اتفاقیه که افتاده متاسفانه و من و روشنک جون سعی کردیم اینجا با هم باشیم تا حدال تنها نباشیم به هر حال عمل استرس و نیاز به همراه داره و خوبه که یه جورایی بتونیم همدم هم باشیم.و از اطلاعات هم استفاده کنیم
دقیقا همین طوره عزیزم. ولی واقعا جو بدی ایجاد شده بود من دو روز بود با اونجا اشنا شده بودم ولی هر بار میومدم انرژی و اطلاعات کسب کنم یکی میومد و استرس وارد میکرد با بحث بیخود اسلیو و بای پس به خدا فرقی نداره ما که دکتر نیستیم خدا هم نیستیم بحث بیخودی بود باور کن من الان حتی از روشنک نپرسیدم چه روشی انتخاب کرده چون فقط دکتر میتونه تو قام قضاوت بشینه درضمن علم پزشکی پر از تفاوت نظر مهم اصل لاغریه
دکتر که رفتی نه؟نظرش چیه از چه لحاظ میگی تکلیفت معلوم نیست؟ در مورد ایمیل هم چشم. در مورد اطلاعات هم با سرچ تو گوگل خیلی اطلاعت میتونی به دست بیاری ولی خوب میدونم شنیدن از افراد با تجربه عمل چیز دیگه ایه به هر حال امیدوارم اینجا هم بعد از عمل ما مرجعی بشه واسه بعدی ها.