2821
2789
عنوان

خدایا رحم کن

763 بازدید | 32 پست

روز زن و یلدا رو تونستیم به خیر بگذرونیم و پشت سر بزاریم ولیییی روز مرد و چهارشنبه سوری و عید و سیزده بدر رو در پیش داریمممم

چی بخرم برای همسری؟همسری ذوق نکرد فقط طلاق

چهارشنبه سوری کجا برسم شب عید کجا خونه مامانم باید باشیم سیزده بدررررر وای خدا به خیر بگذرون😂😂😂😂😂😂😂😂

مربی بدنسازی و پیلاتس

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

قربونت واقعا😂😂😂من که اسفند زایمان میکنم و درگیر اون میشم

به سلامتی عزیزم.

من امسال خونه تکونی اساسی دارم فقط...مناسبتا که اصلا برام مهم نیست کاری هم قرار نیست بکنم عیدم که جایی نمیرم قطعا.

فقط الان تو فکر خونه تکونی ام و بس

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

💔چیشد؟

ازمون داده بودم رفتم برا مصاحبه اونجا هم اوکی شد بعد قرار بود آخر خرداد ماه مدارک تکمیلی بدم ک جنگ ۱۲روزه همه چیزو خراب کرد گفتن دست نگه دارید نمیدونم چرا زنگ نمیزنن چند باری پیگیری کردم دست بسرم کردن

فک کنم کسی رو با پارتی جای من گذاشتن 😭😭😭😭

به سلامتی عزیزم.من امسال خونه تکونی اساسی دارم فقط...مناسبتا که اصلا برام مهم نیست کاری هم قرار نیست ...

سلامت باشی عزیزم

خوش به حالت من که نمیتونم حونه تکونی کنم

مربی بدنسازی و پیلاتس

سلامت باشی عزیزمخوش به حالت من که نمیتونم حونه تکونی کنم

من خودمم نمیتونم اصلا و ابدا باید کارگر بگیرم فقط

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

ازمون داده بودم رفتم برا مصاحبه اونجا هم اوکی شد بعد قرار بود آخر خرداد ماه مدارک تکمیلی بدم ک جنگ ۱ ...

دور از جون فکر کردم شهید دادید

فدای سرت خواهر

سخته ولی بازم فرصت هست

بزار پای مصلحت

شاید خیری داشته که نشده

اگرم حق خوری کردن حسابشون با خدا

ولی پیگیری کن بازم