2777
2789
عنوان

بای پس معده

| مشاهده متن کامل بحث + 122293 بازدید | 1878 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما هم ناراحتیم گلم اما اتفاقیه که افتاده متاسفانه و من و روشنک جون سعی کردیم اینجا با هم باشیم تا حدال تنها نباشیم به هر حال عمل استرس و نیاز به همراه داره و خوبه که یه جورایی بتونیم همدم هم باشیم.و از اطلاعات هم استفاده کنیم
دقیقا همین طوره عزیزم. ولی واقعا جو بدی ایجاد شده بود من دو روز بود با اونجا اشنا شده بودم ولی هر بار میومدم انرژی و اطلاعات کسب کنم یکی میومد و استرس وارد میکرد با بحث بیخود اسلیو و بای پس به خدا فرقی نداره ما که دکتر نیستیم خدا هم نیستیم بحث بیخودی بود باور کن من الان حتی از روشنک نپرسیدم چه روشی انتخاب کرده چون فقط دکتر میتونه تو قام قضاوت بشینه درضمن علم پزشکی پر از تفاوت نظر مهم اصل لاغریه
دکتر که رفتی نه؟نظرش چیه از چه لحاظ میگی تکلیفت معلوم نیست؟ در مورد ایمیل هم چشم. در مورد اطلاعات هم با سرچ تو گوگل خیلی اطلاعت میتونی به دست بیاری ولی خوب میدونم شنیدن از افراد با تجربه عمل چیز دیگه ایه به هر حال امیدوارم اینجا هم بعد از عمل ما مرجعی بشه واسه بعدی ها.