2777
2789
عنوان

بای پس معده

| مشاهده متن کامل بحث + 122293 بازدید | 1878 پست
اره حتما بگو صفرا چون از این بهتر راهی نیست اونم همین طوری لاپاراسکوپی میکنن فقط یه کم جاهاش فرق داره مردم هم که دکتر نیستن اخه بدیش اینه که با مامانم تو یه ساختمونیم تازه بعد من مامانم میخواد همین عمل رو بکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واییییییییییی خدا واقعا باید یه فکر اساسی واسه این موضوع بکنم شاید مجبور شم همینو بگم . هرچی فکر میکنم نمیتونم یه عمل دیگه جایگزین کنم بهش بگم .میدونی اون رژیم بعد از عمل هم هست که حد اقل تا 3 ماه غذای سفره نمیشه خورد
یکى از بچه های تایپیک قبلی میگفت رفته بوده مهمونی میزبان بهش گفته عمل کردی معدت رو نمیتونی غذا بخوری ،بدبختی یکی دو تانیست که !!!حالا من پسرم مدرسه میره دو سه ماه درس و مشقش رو بهانه میکنم
آره به خدا خوب وقتی قبلا 1 بشقاب میخوردی الان 3 قاشق بخوری خوب همه میفهمن ببخشید نفهم که نیستن بد بختی داریم ما انگار تا اخر عمر واسه ما نوشتن نیش زبون بکشیم.
دیشب رفته بودم مهمونی .به جز من 20 تا دیگه هم مهمون بود صاحب خونه همش چشمش به بشقاب بقیه بود که مثل همه ایرانی ها از این تعارفات مسخره کنه که من اصلا خوشم نمیاد بعد هم این تجملات بیخود که هر سفره هزارتا غدا داره. مدام میگفت چرا مرغ نخوردی چرا سالاد فلان نخوردی ژله پس چی نوشابه بریز و......حالا بیا بگو بابا من نوشابه دوست ندارم بعد هم مگه معده بد بخت چند نوع غدا رو میتونه با هم هضم کنه . پیش خودم گفتم الان که تقریبا 1 بشقاب خوردم و دارم میترکم اوضاع اینه عمل کنم یارو میاد گوشه چادرمو میگیره میگه نخوری نمیذارم بری . حالا خوبه میز سلف بود من نمیدونم چجوری بشقاب همه رو میپایید !!!!!