2777
2789
عنوان

داستان جن

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 51 پست

ماجرا از اينجا شروع ميشه كه شوهرم زمان خدمتش سرباز بوده و تو كردستان لب مرز خدمت ميكرده و سرباز مرزباني بوده از اينجا به بعدش به زبون شوهرم مينويسم: چن ماه از خدمتم گذشته بود كه همش از سربازا داستانايي ميشنيدم كه راجب جن و چيزاي عجيب غريبي كه ديدن حرف ميزنن منم از اونجايي كه هميشه با پدر به شكار ميرفتم و در طبيعت تنها بودم اعتقاد نداشتم به اين جيزا و همش ميگفتم داستانه اينا و توهم زهنه اكثر اين اتفاقا در نزديكيه برجك ١٣پادگان كه اخرين برجك نگهباني تو محوطه بود اتفاق ميوفتاد اطراف برجك پر از تپه و كوه بود خود پادگان دور تا دورش سيم خاردار بود 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

يه شب كه نوبت شيفتم بود طبق معمول بالاي برجك ١٣ رفتم مشغول نگهباني بودم كه ناگهان احساس كردن تو فاصله ٣٠ ٤٠ متري ام چيزي تكون ميخوره هوا مهتابي بود و تقريبا ميديدم چيزي به اندازه ادم بلند قد تو محوطه حركت ميكنه با خودم فك كردم افسر شيفت شبه اومده ببينه خوابم يا سيگار ميكشم كه مچمو بگيره طبق زوال كار ايست كشيدم و اسم شبو پرسيدم ولي جوابي نيومد  

دوباره ايست دادمو پرسيدم كي هستي خودتو معرفي كن كم كم تو اين فك بودم كه نكنه قاچاق جي ايي يا كوموله باشه كوموله به سربازاي پارتي زن كرد ميگن كه شنيده بودم به پادگانا حمله ميكنن و سربازارو كشته و اسلحه و مهمات رو به سرقت ميبرن به هيچ وجه به فكر جن و اين جيزا نبودم نور افكن بالاي برجكو روشن كردمو سمتش گرفتم كه ديدم كسي با جسه دومتري وايستاده كه لباس تنش از پوستاي حيواناته و موي سرش خيلي بلند به قدري كه صورتش معلوم نبود