2777
2789
عنوان

همکلاسیم توبچگی بهش تجاوز شده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 56 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره درسته ولی خب بنظرم اگه طرف حساس باشه وبپرسه بایدبهش احترام گذاشت وردش کرد 

آره 

ببین ب دوستت بگو اگ طرف ازش درمورد روابط و ایناپرسید بگه ک ازون دخترا نبوده

مشاورم حتمابرن چون اونجا بحث اینارو میارن وسط اونجامیتونه ازش بپرسه که چقداین چیزابراش مهمه

مثلا اگه دختره مادرزادی نداشته باشه چی یا ازانواع دیگه ای باشه که خونریزی نداره ک مرد بفهمه خلاصع

اون واکنشش چیه 

ببینه اصلا طرف فهم و درکش در چه حده ببینه طرف فقط برلش داشتن و نداشتن مهمه یا پاک بودن طرف که یه بحث دیگست

خود علما میگن اگه کسی باکره نبود نگه. چه اصراریه که مرد بخواد بدونه یه عمر سرکوفت بزنه

خب اگه مرد نپرسه خیلی خوب میشه ولی اگه بپرسه نمیشه دروغ گفت یعنی ادم صادقیه 

آره  ببین ب دوستت بگو اگ طرف ازش درمورد روابط و ایناپرسید بگه ک ازون دخترا نبوده مشاورم حتماب ...

اون جور که میگه طرف مهمه براش که دختره ازلحاظ رابطه دوستی ورابطه لمسی پاک وسالم باشه ولی فک کنم به احتمال خیلی زیاد به یه بهانه ای ردش میکنه میره

اون جور که میگه طرف مهمه براش که دختره ازلحاظ رابطه دوستی ورابطه لمسی پاک وسالم باشه ولی فک کنم به ا ...

اره ببین اونم حق داره بای دختر پاک ازدواج کنه

دوستتم حق داره

اما بحث پاکی با تجاوز خیلی فرق میکنه

یه مرد ۵۰ساله

خدا لعنتش کنه پیرمرد لندهور رو اگه دستم بود تیک تیکش میگردم پیرسگ هوس باز خرفت بی پدر و مادر اشغال عوضی تو قبرش  ب ر ی ن م

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن