2777
2789
عنوان

همکلاسیم توبچگی بهش تجاوز شده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 56 پست
اره ببین اونم حق داره بای دختر پاک ازدواج کنه دوستتم حق داره اما بحث پاکی با تجاوز خیلی فرق میکنه

دقیقا یه چیز غیر عمده حالااگه طرف خودش بامیل خودش رابطه برقرار کنه میشه گناه کار ولی خب توجامعه ما چه عمدی وچه غیرعمدی اگه به زن دست بزنن زن میشه گناه کار وجنس دسته دوم

خدا لعنتش کنه پیرمرد لندهور رو اگه دستم بود تیک تیکش میگردم پیرسگ هوس باز خرفت بی پدر و مادر اشغال ع ...

نمیخوام بگم اهل کجاست خوابگاهیه ولی منطقشون جوریه که پیرمرد های پنجاه شصت ساله هرروز رابطه دارن حالابماند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خود علما میگن اگه کسی باکره نبود نگه. چه اصراریه که مرد بخواد بدونه یه عمر سرکوفت بزنه

ینی مرده خودش نمیفهمه 

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
ینی مرده خودش نمیفهمه 

بالاخره میفهمه بخصوص تواولین رابطه،نمیگه چرازن من باکره نیست نکنه رابطه نامشروع داشته عاقلانس که زن قبل ازازدواج اگه باکره نیست یه فکری به حال خودش بکنه

دقیقا یه چیز غیر عمده حالااگه طرف خودش بامیل خودش رابطه برقرار کنه میشه گناه کار ولی خب توجامعه ما چ ...

نه عزیزم

الان دیگه مردم نسبتا اگاهیشون بالارفته میدونن که این دوتا باهم فرق دارن

خیلی از مردا هستن اصلابراشون مهم نیست و درک میکنن

نیازی هم نیست ک همه جا جاربزنن ک چی شده فقط خودشون دوتا بدونن کافیع

من خودم نداشتم اصلنم نمیدونم مال من ازکدوم مدلش بود

ولی شوهرم اصلا اهمیتی نداد گفت من خودتومیخوام

خود علما میگن اگه کسی باکره نبود نگه. چه اصراریه که مرد بخواد بدونه یه عمر سرکوفت بزنه

همون علما میگن اگه خودش جا باکره جا بزنه عقدش باطله    و بچه ایی به دنیا بیا حلال زاده نیست

من نمیگمااا علما میگن

نه عزیزم الان دیگه مردم نسبتا اگاهیشون بالارفته میدونن که این دوتا باهم فرق دارن خیلی از مردا هستن ...

درسته منم نگفتم همه مردها ومنم دید بدی نسبت به مرداندارم ولی خب بعضی ازمردها جوری رفتارمیکنن که ذهن زنان روسیاه میکنن این موضوع هم بین خود زن ومرده بستگی به شعور ودرک هردونفر داره که بین خودشون حلش،کنن یانه

2790
2778
2791
2779
2792