2821
2789
عنوان

معرفی کتاب✨️

178 بازدید | 8 پست

بچه ها من خیلی کتاب خوندنو دوست دارم ولی باید داستانش جذبم کنه که برم سمتش وگرنه چند صفحشو خوندم میزارم کنار دیگه حال ندارم دوباره برم سمتش

هر کتاب خوبی که تا حالا خوندین و خیلی دوستش داشتینو معرفی می کنین لطفا💗

ترجیحا ایرانی باشه

روز های بهتری خواهد رسید،چیز های بهتری خواهد آمد،صداهای دیگری شنیده خواهد شد،توهم خواهی خندید؛خواهی خندید میدانم...🙂↔️✨️💗

ایران:

۱-چشمهایش/بزرگ علوی

۲-دایی جان ناپلئون/ایرج پزشکزاد

۳-شازده احتجاب/هوشنگ گلشیری

۴-همسایهها/احمد محمود

۵-همنوایی شبانه ارکستر چوبها/رضا قاسمی

۶-سووشون/سیمین دانشور

۷-خانه ادریسیها/غزاله علیزاده

۸-شوهر آهو خانم/علیمحمد افغانی

۹-تنگسیر/صادق چوبک

۱۰-گور و گهواره/غلامحسین ساعدی

۱۱-ملکوت/بهرام صادقی

۱۲-سمفونی مردگان/عباس معروفی

۱۳-یوزپلنگانی که با من دویدهاند/بیژن نجدی

۱۴-بوف کور/صادق هدایت

۱۵-چرند و پرند/علی اکبر دهخدا

۱۶-کلیدر/محمود دولت آبادی

۱۷-سوگ سیاوش/شاهرخ مسکوب

۱۸-نماز میت/رضا دانشور

ممکنه که خدا ما رو از نصف آدمایی که فکر میکنن دارن کار خدا رو انجام میدن، نجات بده!؟ (دین وینچستر؛ سوپرنچرال)

میخواستم اسم کتابی که الآن در حال خوندنشم رو بگم که دیدم ایرانی میخوای.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

میخواستم اسم کتابی که الآن در حال خوندنشم رو بگم که دیدم ایرانی میخوای.

بگو عزیزم مشکلی نداره شاید خوشم اومد

روز های بهتری خواهد رسید،چیز های بهتری خواهد آمد،صداهای دیگری شنیده خواهد شد،توهم خواهی خندید؛خواهی خندید میدانم...🙂↔️✨️💗

ایران:۱-چشمهایش/بزرگ علوی۲-دایی جان ناپلئون/ایرج پزشکزاد۳-شازده احتجاب/هوشنگ گلشیری ۴-همسایهها/احمد ...

ممنونم عزیزمم🤍

من الان کتاب داها رو دارم میخونم نویسندش ترکیه ایه...من که خیلی جذبش شدم

از ایرانیاهم کلا کتابای عباس معروفی صادق هدایت بزرگ علوی و...نویسنده های معروف دیگه همشون خوبن

زندگی هیچوقت آسونتر نمیشه این تویی که باید قویتر بشی

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز