2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا دیوار ریخت رو سرت؟

بناقدیمی بود... ترکم داشت... تاسرموگذاشتم یه تیکه بزرگ کنده شد... شانس آوردم عمده قدرتشو مبل گرفت یه ذره ش شکست خورد به سرم. وگرنه مرگم حتمی بود. ده روز بعد عقدمم بود... خدابه شوهرم رحم کرد😂😂

ازاون نیست حافظه ها ضعیف شده منم فراموش میکنم ..تی همون لحظه یادم میره میخواستم چیکارکنم

جدول حل کن بازی های فکری انجام بده محاسبات ذهنی انجام بده 

دوستان من سامارا هستم عضویتم سال 95بود ولی به دلایلی کاربری قبلیم حذف شد
ازاون نیست حافظه ها ضعیف شده منم فراموش میکنم ..تی همون لحظه یادم میره میخواستم چیکارکنم

نه کارای روزمره م که به کنار... مثلا  یادم میره کی بهم چی گفته. کجاچیکارکردم. یا پریروز چی خوردم... تمرکزم اصلاندارم دیگه

عزیزم منم از بچگی فراموشی دارم  کتاب زیاد  بخون  دوستان گفتن جدول خیلی خوبه دفتر داشته باش یادداشت کن، روزانه مسءله ریاضی حل کن، استرس نداشته باش، زبان جدید یاد بگیر، یه دکتر مغز و اعصاب برو، موفق باشی گلم

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
عزیزم منم از بچگی فراموشی دارم  کتاب زیاد  بخون  دوستان گفتن جدول خیلی خوبه دفتر داشت ...

واقعانگرانم... با28سال سن فک میکنم الزایمردارم... حتمادکترباید برم. مرسی گلم... همچنین❤️❤️

منم یه سال پیش یه کار احمقانه کردم یعنی قرص خوردم حالا فراموشی گرفتم.خاطراتم یادم نمیمونه قبلا قیمت همه چیزایی که خریدم یادم بود حتی خیلی سال پیش را ولی حالا قیمت هیچ چیز نمیمونه.یا حرفهایی که میزنم یادم میره.ولی حالا یه کم بهتر شدم نمیدونم خوب میشم یا نه

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را
منم یه سال پیش یه کار احمقانه کردم یعنی قرص خوردم حالا فراموشی گرفتم.خاطراتم یادم نمیمونه قبلا قیمت ...

دقیقا.. من به ساعت فراموش میکنم.. دوماه پیش رفتم فرش بگیرم. قیمتشوچندباربهم گفتا. سه تا چهارراه باتاکسی اومد یادم رفت. مجبور شدم دوباره بزنگم بپرسم.. خیلی چیزا یادم میره. باجزییات که اصلا چیزی تو ذهنم نیست

دقیقا.. من به ساعت فراموش میکنم.. دوماه پیش رفتم فرش بگیرم. قیمتشوچندباربهم گفتا. سه تا چهارراه باتا ...

من چند ماه اول ذهنم پاک پاک بود اصلا انگار تازه به دنیا امدم.ولی حالا بهتر شدم.قصد دارم برم روانپزشک یا مشاوره کمک بگیرم.منم یه وسیله قیمت میکنم به همراهم میگم قیمت را برام حفظ کن

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را