2777
2789
عنوان

حس بد دارم

81 بازدید | 14 پست

من نسیت ب نامزدم حس خاصی ندارم با اینکه خوب و مهربون و دست دلباز و از نظر رفتاری و اخلاقی عالیه

اما اوضاع مالیش اصلا ب دلم نیست شایدوقتی که قبول کردمش رو جنمش حساب کردم که جایی که کم بیاره بیشتر تلاش میکنه

اما الان تا کم میاره ب فکر کار کردن جای دوم نیس میخواد ی چی بفروشه.بهش گفتم رو اسنپ کار کنه میگه باسه اما بعد بهونه میاره

تا الان خودم خیلی جاها کمکش کردم تا بتونه ی تیکه طلا بخره

الانم بهش گفتم هر بار سکه سوتی بخر بزار کنار تا جمع بشه تا بتونی بعدا ی تیکه طلا بخری. ی مقدار جمع کردیم همونم بیشترش من خریدم گذاشتم کنار حالا پول کم اورده میخواد بفروشه

وقتی میبینم از پسش بر نمیاد با اینکه من اصلا خرج و مخارجمو ب عهده اش نذاستم ازش دلسرد میشم.وقتی میبینم الان که هنوز زندگی شروع نشده وا داده واقعا رغبتی بهش ندارم

البته اوضاع اقتصادی رو درک میکنم اما خیلیا دارن تو همین اوضاع زندگی میکنن و خوب اداره میکنن.اصلا حس نمیکنم مرد رابطه اونه یا کنارش حس امنیت مالی ندارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کار میکنه حسابدار ی شرکت از ساعت ۸ صبح میره تا ۶ بعد از ظهر حقوقشم ۳۷ت

تنها زندگی میکنه مامانش فوت کرده و باباش هم ازدواح کرده پشتوانه مالی از طرف پدرش نداره خودشه و خودش

اما وقتی نمیرسونه حتی الان که فقط خودشه باید تلاششو بیشتر کنه

کلا انگار چون همش مامانش هندل کرده بلد نیس چی ب کجاس.

نمیدونم متوجه منظورم میشین

به نظرم دنبال بهانه ای عزیزم، چون گفتی حس خاصی نداری، ولی عنوان زدی حس بد داری، تموم کن هم خودت راحت ...

نه بهونه نمیارم چون اوایل دوستش داشتم هنوزم دارم نمیگم ندارم اما اینکه انگار مرد رابطه من شدم از این بدم میاد

زندگی سختی داشته

خوب مگه نباید اینجور ادما که سخت گذروندن بیشتر بلد باشن

من خودم خیلی اینده نگرم و همش سغی میکنم ی چی جایی داشته باشم که اگه جایی واقعا نشد رو اون خساب کنم تازه من اوضاع مالی بابام خوبه همیشه واسم بوده اما هیچ وقت اونجوری تکیه نکردم ب اوضاع مالی بابام.

اما این هیچ ب فکر اینده نیس کلا تو لحظه زندگی میکنه میگه امروز گذشت فردام خدا بزرگه

خوب مگه نباید اینجور ادما که سخت گذروندن بیشتر بلد باشن من خودم خیلی اینده نگرم و همش سغی میکنم ی چ ...

نه لزوماََ، پدرش که هیچی، مادرشم که رحمت خدا رفته، باز خوبه تونسته کار و جایی برای زندگی پیدا کنه

قدیمیا یک ضرب المثل خوب داشتن که «زنی بگیر که یه تومنت رو بکنه دو تومن» ظاهراََ شما از معدود زنان با هوش اقتصادی خوب هستین که این برای شما صدق میکنه، بعضی از خانمها در این زمینه خیلی بهتر هستند، تصور عمومی این است که مرد باید بلد باشه مدیریت کنه سرمایه خودش رو، ولی گاها خانمها در این زمینه استعداد ذاتی دارن، مثل شما

قدیمیا یک ضرب المثل خوب داشتن که «زنی بگیر که یه تومنت رو بکنه دو تومن» ظاهراََ شما از معدود زنان با ...

این حرف و تعریف قشنگیه 🙏🌹

اما اگه ی طرفه باشه و فقط زن بخواد جور بکشه تا ب حایی برسونه، تو این زندگی خسته میشه

خدایی مرد صبور و خوش اخلاقیه

اما این شرایط خیلی دلسردم کرده.

مث لاکپشت و خرگوشیم

اون کند و ملو و با امیذ بخدا پیش میره

من تند و سریع که خودم باید ی کاری کنم تا بشه و با فقط امید بخدا پیش نمیرم