من عقد کردم ماه گذشته دو تاقرص اورژانسی استفاده کردم ۲۶اذر پری شدم الان بعد از گذشت ۳۶روز هنوز پری نشدم از طرفی چون فکر میکردم پری میشم یه رابطه محافظت نشده داشتم الان هم از این که پری نشدم نگرانم هم از پیشاب که چون بار دوم بود میترسم اسپرم داشته باشه حالا باید چکار کنم
منم بعدسه تا پوچ نی نی دار شدم باردار میشدم اما چه فایده...تا خدا بهم نظر کرد ایشالا خدا به زودی دام ...
بخدا خسته شدم دیشب تا صبح فقط گریه کردم عوارض داروها از یک طرف خجالتم از یه طرف فقط دلم میخاد بمیرم وقتی نگاه شوهرم میکنم دلم براش کباب میشه
بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣 توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢 بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍
ذخیره ام کمه دکتر گفته نمیشی ولی من میخام تمام تلاشم بکنم شاید شد
بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣 توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢 بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍
من بخاطر بارداری پوچ بهم گفتم برم ابن سیناالبته شما فکر کنم باید برین رویان در هر حال راه آخرش تخمک ...
بهم گفتن آی وی اف اگه این ماهم نشه میرم توسیکل ای وی اف
بهم گفتن آی وی اف اگه این ماهم نشه میرم توسیکل ای وی اف
ایشالا که موفق میشی چه با ای وی اف چه طبیعی مهم اینه چیزی که میخوای بهش برسی الانم انقدررر پزشکی پیشرفت کرده که دیگه نشد نداره فقط برای بعضیا سخت شده و مال هورمون و هوا و پارازیت و ...هست و خیلی متاسفانه مشکلات باروری رایجه