من عقد کردم ماه گذشته دو تاقرص اورژانسی استفاده کردم ۲۶اذر پری شدم الان بعد از گذشت ۳۶روز هنوز پری نشدم از طرفی چون فکر میکردم پری میشم یه رابطه محافظت نشده داشتم الان هم از این که پری نشدم نگرانم هم از پیشاب که چون بار دوم بود میترسم اسپرم داشته باشه حالا باید چکار کنم
عزیزم عقدی ما که ده ساله شوهر کردیمم اینطوری بیگدار به آب نمیزنیم در هر حال اگه اومد بچه مامان باباش ...
ای خدا من چندساله همه کار میکنم که خدا یه نگاهم کنه یه نی نی بهم ببخشه خبری نیست که نیست بعد موندم بعضیا با هزارتا جلوگیری همون ماه اول باردار میشن😢حکمتت شکر
بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣 توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢 بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍