2777
2789
عنوان

داستان زندگي واقعي( زهرا )

| مشاهده متن کامل بحث + 113647 بازدید | 234 پست
45 و ميگفت بايد به من بگين جناب مهندس علي...و هميشه سوژه خنده هامون بود.علي و سالار دفتر مهندسي زدن ...

غمگین بود اسی اشکم دراومد   

تمام عالم فدای ائمه.تویی که علیه اسامی ائمه میگی فردوسی شاعر و حماسه سرای بزرگ ایرانی رو میشناسی؟همون که نماد ادب وفرهنگ ایران هست ،میدونی اسمش چیه ؟ ابوالقاسم 🤭آره گلم فردوسی یه ایرانی اصیل هست وکل جهان ایران رو بافردوسی میشناسن اما اسمش عربیه و با اون مقامش ادعای امثال تو رو نداشت پس تربیت نداشتتو نشون نده.  تو نه تنها روشنفکر نیستی بلکه اصلا اهل تفکر هم نیستی و باعث میشی آبروی روشنفکرهای واقعی مثل آقای گاندی بره هرجای دنیا بگی به اسم روشنفکر تو مجازی علیه خدا و اعتقادات مذهبیون میگی بهت میخندن .درحدی نیستی که رو حرف خدا حرف بزنی و علیه ائمه بگی فقط خودت حقیتر میشی خدا خودش فرموده دنیارو واسه خاطر حضرت محمدو حضرت زهرا و مولاعلی و فرزندانش آفریدم آخرش هم همه چی میرسه به وارث حقیقی غدیر به حضرت مهدی.امروز هم نهضت عاشورا ادامه داره و پیروان یزیدو قاتل حضرت زهرا دارن ازشون جلو میزنن اما روسیاهی واسه زغال میمونه .خدایا شکرت که من از دشمنان ائمه و یزیدی و پیرو قاتلین و خائنین نیستم .لعنت خداوند بر تمام دشمنان ائمه و لعنت بر قاتلان آقا امام حسین . .پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله می فرماید: علی با حق و حق با علی است و از هم جدا نمی شوند تا در کنار حوض کوثر در قیامت بر من وارد شوند .حضرت حیدر به نام فاطمه حساس بود/ خلقت از روز ازل مدیون عطر یاس بود/ ای که ره بستی میان کوچه ها بر فاطمه /گردنت را می شکست آنجا اگر عباس بود .
نه من از جايي برداشتم

وای دستتون دردنکنه 💋💋💋

تورو خدا از این ب بعد گذاشتین منم تگ کنین خیلی خیلییییی عالی بود❤

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست دارين باز بذارم داستان؟ فقط من نميتونم همه رو تگ كنم براي داستان بعدي اگه دوست دارين درخواست د ...

من درخواست دادم تگم کن

خیلی قشنگ بود الان از شخصیتای داستان خبر داری یا نه اصلا نمیشناسیشون

وای چه غمگین و دردناک در عین حال که تقصیر هیچ کس نبود همه به نوعی مقصر بودن

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

تگ شم لطفا وقتی داستان گذاشتی 

بارونو دوست دارم هنوز 🌧🧡چون تو رو یادم میاره💑حس میکنم پیش منیوقتی که بارون میباره👫🥰بارونو دوست دارم هنوز 💓🌈بدون چتر و سرپناه😓☔وقتی که حرفای دلم 😔🙂💔جا میگیرند توی یه آه🌬🚫

داستان خیلی زیبایی بوداشکم دراومد  

دبیرستان که بودم دوتا خواهر دوقلوداشتیم که با2 تابرادر2قلو ازدواج کردن همسان بودن

مسافرت شمال رفته بودن یکی ازپسرا غرق میشه ویکی خواهر بدون شوهر میشه 2سال بعد برادرکوچکترشون با این خواهر ازدواج میکنه

اسی اسم کاربریت به چه معناست دستت درد نکنه داستانت عالی بوود

اسم یه شخصیت توی یه فیلم هالیوودیه. فکر کنم اسم فیلم زیبای خفته بود

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

اسی حتما داستان نویسی رو شروع کن و به طور حرفه ای دنبالش کن. اما دقت کن که اشتباهات علمی توش نداشته باشی. مثلاً ما دوقلوی همسان داریم ولی سه قلوب همسان نداریم. و اینکه دوقلوهای همسان همیشه از یه جنسیت هستن و نمیتونه یکیش پسر باشه یکیش دختر. میتونی بگی شبیه بودیم اما نمیتونی بگی همسان بودیم

دیگه اینکه من در سطح اطلاعات عمومی فکر نمیکنم بیمار عفونی مشکلی برای جابجایی داشته باشه یا اینکه آیا واقعا همچین چیزی شدنیه که بعد از زایمان ناموفق یا رودسر عفونت همه بدون بگیره و منجر به مرگ بشه. داستان نویسان حرف ندارن اما اگه میخوای حرفه ای دنبالش کنی باید علمی هم بررسیش کنی و با صاحبان اون علم مشورت کنید. چون مخاطب داستان تو ممکنه به پزشک باشه. 

اما در کل داستان تو خیلی دوست داشتم و همزمان برای همسرم میخوندمش و برام جالب بود که خیلی کنجکاوانه مشتاق بود بقیشو بشنوه و حتی نقدش میکرد

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

اسی حتما داستان نویسی رو شروع کن و به طور حرفه ای دنبالش کن. اما دقت کن که اشتباهات علمی توش نداشته ...

گلم من ننوشتم

داستان هم نيست واقعيته اتفاق افتاده اين

اگه دوست دارين سرگذشت زندگي هاي واقعي رو بخونين يه سر به تاپيكام بزنين                                           لطفا براي اينكه تا اخر تيكرم به چيزي كه ميخوام برسم يه صلوات بفرستين😘