2777
2789
خشگلا منم الان پریدم...اولش ناراحت شدم ولی دیگه انرژی مثبت دارم میدم میگم یسری کارایی که باردارشم ...

دقیقا کار درستیه ،منم تصمیم گرفتم سرمو با درس خوندن گرم کنم. 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ای بابا ، من که خیلی میترسم ! امیدوارم نتیجه بگیرین ماهدبعدی ،  تاعید امسال مامان شده باشی

اناالله دلم خیلی گرفته نمیدونم دیگه چجوری ازخدابخوام خسته شدم ازفشار اطرافیام بخدا دیگه لالم نمیتونم جواب بدم😔😔

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد......خداجونم منتظر معجزتم....😍❤❤🙏
من ۶ماه پیش حامله شدم و سقط شد. همسرم قند داره باید قندش بیاد پایین وگرنه اسپرم ضعیف میشه و دوباره ...

قندشون چقدره؟من رفتم ازمایش گفت یه مقدار قندت بالاس ولی برای اقدام مشکلی نیست

تو بهترین حال منی من شک ندارم،من دیگه بهتر از تو از کجا بیارم🤱

سلام عزیزان منم سه بهمن موعدمه

پریروز و دیروز یذره لک بینی داشتم از دیشب قطع شده هیچوقت اینجور نبوده یسریا میگن شاید لانه گزینیه!

من تنبلی دارم دکتر بهم امپول و قرص داده ولی من گفتم این ماه طبیعی اقدام کنم ببینم خدا چی میخوادـ فقط فولیک اسید ویتامین دی و دوفاستون خوردم. نظرتون چیه؟

🍃الهی قسمت همه ی منتظرا🍃
یه جوری.اره چون ماهای قبلش سرسری بود

منم میخوام این ماه اقدام کنم..یکساله جلوگیری طبیعی میکنم

حالا میترسم اگه باردار نشم کلا روحیمو از دست بدم.حس میکنم خیلی سخته اقدام کنی و نتیجه نگیری

تو بهترین حال منی من شک ندارم،من دیگه بهتر از تو از کجا بیارم🤱
فقط روزای تخمک گذاری برای بارداری اقدام میکنین؟ میشه یه کم توضیح بدین من میخوام اقدام کنم

دکتر بمن گفت از هشت یا ده سیکل ، روز درمیون یا دو روز درمیون اقدام کن ، تا بیست و سوم ، بیست و پنجم سیکل

شما چند ماهه اقدامی؟ممکنه همون ماه اول باردار شد؟

من سه ماه اقدامم 

بله عزیزم میشه باردار بشی 

اما من پلی کیستیک بودم

بخاطر همین این ماه لتروزول مصرف کردم د دوتا هاش ام جی امیدم به خداس 

شما از رفتی ؟ زیر نظر متخصص هستی؟؟؟

دعا کنین برام لطفا 

خدا دامن همه روسبز کنه 

خدایا شکرت🙏🏽

منم ۳ بهمن موعدمه ولی عین همیشه فقط گهگاهی درد پریود دارم نه ترشح دارم نه سینه درد این ماه ۱۳ و ۱۵ و ۱۷ سیکل اقدام کردم روز ۱۲ سیکل سنو دادم فولیکول ۱۱ داشتم ولی فکر نکنم باردار شده باشم هر چند که به معجزه خدا شکی ندارم انشالله که برای همه اتفاق خوبی بیفته 

درد امروز من قدرت فردای من است
2790
2778
2791
2779
2792