2777
2789
خب اینکه چند بوده خیلی مهمه اینکه صبح ناشتا بوده یا درطول روز بازم فرق داره. ولی پیگیر باش اگر اول ...

اول صبح ناشتا بود ممنون پس برم یه ازمایش بگیرم ممنون اطلاع رسانی کردی 

به چه می اندیشی نگرانی بیجاست ، عشق اینجا تو اینجا خدا هم اینجاست .

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چی میشه هممون این ماه مامان بشیم! ان شاءالله که اینطور بشه

انشالاا❤💚

پس کی میای عزیز دل مامان💕 کاش بیاد اون روزی که تو اولین قدماتو برداری و من فقط نگاهت کنم اولین کلماتتو بگی و من ذوق مرگ بشم قلب مامان تو که میدونی من دیونتم از خدا خواهش کن که زودی بیای تو دل مامانی نفسم

من ۱۱موعدمه ولی صب ی خواب خوب دیدم انشاءالله تعبیربشه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
من ۶ماه پیش حامله شدم و سقط شد. همسرم قند داره باید قندش بیاد پایین وگرنه اسپرم ضعیف میشه و دوباره ...

از لطف خدا نا امید نشو گلم ، هر وقت خودش صلاح بدونه بهمون بچه میده ، ما هم باید تلاشمونو بکنیم و روحیمون قوی باشه

مرسی خانمی من کف پام درد شدیدی داره فقط همین 😔 اینبارم پریود میشم اصلا میدونی چیه من برا شکست اف ...

اولین ماهه که اقدام کردین؟

تو بهترین حال منی من شک ندارم،من دیگه بهتر از تو از کجا بیارم🤱

خشگلا منم الان پریدم...اولش ناراحت شدم

ولی دیگه انرژی مثبت دارم میدم

میگم یسری کارایی که باردارشم نمیتونم

الان انجام میدم واسن یه فرصته و فلان...

همه روسپردم بخدا...

مثلا گفتم روزه های قضامومیگیرم تا ماه بعد☺☺☺

بیشتر ورزش میکنم اصلا دوشیفت میرم باشگاه

موهامو رنگ میزنم....

اینحوری خودتونو مشغول کنید و بسپارید حکمت خداوند

یچیز جالبم بگم....من محرد بودم همیشه به اطرافیانم خیلی کمک میکردم ونیت درونی داشتم که خدایا من کارو برای رضای تو انجام میدم

مراهمسری خوب ومومن عطا کن....و واقعا همینطور سد😍😍😍😍خداروشکر

الانم نیت کردم با بچه ها مهربون باشم دلشونو شاد کنم

چون بچه ها پاکن....تاخداهم به من فرزند عطاکنه😍😍😍😍😍

گروه آبی💙💙💙💙💙💙  وزن اولیه68😅وزن هدف اول66😒وزن هدف آخر60 😍😍تاپیک بامداد خمار.💙💙💙💙💙💙💙تاریخ9*9*99😍😍من خبر بارداریمو به پدر ومادر عزیزم میدم و خوشحالشون میکنم😚😚😚😚و بسلامتی ودل خوش میریم مسافرت 4+1نفری😀شوهرم سند به اسمم میزنه😌😌😌😌  خدای مهربانم سپاسگزارم بابت نعمات بی کرانت السلام علیک یا اباعبدلله     امام حسین همیشه هوامو داشتی...از خدا بخواه به من و همسرم فرزندان صالح عطا کنه. خیلی منتظریم...هیشکی شاد وپشیمون نشه...  خدایا ما منتظرا  منتظر معجزه ات هستیم...دلمون بچه میخواد  امروز بی بی چکم مثبت شد...ولی مثبت کاذب بودالهی هیچ کسی شاد وپشمون نشه...     دختر نازم. پسرعزیزم  بی صبرانه منتظرتونم بیاید پیش من وبابای مهربونتون ...بزرگ شید باهم بریم ورزش،،،گردش...مسافرت...خدایا شکرت که به این زودی قراره اینجا تیکر بارداری بزنم.میدونم هرچی تو بخواهی همون میشه.بدی شکر😄ندی هم بازشکر😄.همیشه خدایی تو و مهربونیتو  ثابت کردی....  منتظرای نی نی رو باحکمت ومهربونیت بچه سالم ونیک بده 👼مجردارو همسر خوب بده😄👰چقدر زودمیگذره زندگی.... خدای مهربوووووووونم😍بابت همه چی ممنونم من روز به روز به هدف دارم نزدیک تر میشم
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز