خدایا،میشه منم مامان یه کوچولوی خیلی خوشگل چشم ابی بشم،وای خدا باورم نمیشه همونی که ازت خواستم دادی ،یه پسر با چشمای رنگی که هرکی تو خیابون میبینمتش عاشقش میشه
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
۲ماه قبلی الکی سرسری بود ولی این این چهارمیش با تلاش فراوان تو دوره تخمک گذاریم اقدام کردم
ان شاالله میگیره عزیزم نگران نباش حرص و استرس خیلی بده
میخوام با خوردن سیاه دونه بترکونم 🤬هر روز صبح بلند میشم قبل ناشتا سیاه دونه ی تلخ رو میجوم🥴 یا با اب جوش میخورم🤒، اینقدر میخورم که این ماه دو دستی جنین رو به آغوش بکشم🤗این ماه باردار میشم بگو یا علی✌برمحمد مصطفی خاتم انبیا بفرست صلوات، اللهم صلی علی محمد وال محمد،وعجل فرجهم
من خوب، دقیقا علایمی که همیشه یک هفته قبل پریود ،داشتم ،دارم.
خدایا،میشه منم مامان یه کوچولوی خیلی خوشگل چشم ابی بشم،وای خدا باورم نمیشه همونی که ازت خواستم دادی ،یه پسر با چشمای رنگی که هرکی تو خیابون میبینمتش عاشقش میشه
من ۶ماه پیش حامله شدم و سقط شد. همسرم قند داره باید قندش بیاد پایین وگرنه اسپرم ضعیف میشه و دوباره ...
ای وای منم دو تا سقط داشتم خودم مشکلی ندارم شوهرم با این دستگاه ها قندش رو چک کرد یه زره از نرمال بالاتره و اسپرمش یه زره ضعیف یعنی ممکنه بخاطر قندش باشه
به چه می اندیشی نگرانی بیجاست ، عشق اینجا تو اینجا خدا هم اینجاست .