2777
2789

ان شاالله بحق خداوندی خدا بحق شهید ابراهیم هادی این ماه  بارداری سالمی داشته باشی و دلت شاد بشه آمین🙏🙏🙏🙏

میخوام با خوردن سیاه دونه بترکونم 🤬هر روز صبح بلند میشم قبل ناشتا سیاه دونه ی تلخ رو میجوم🥴 یا با اب جوش میخورم🤒، اینقدر میخورم که این ماه دو دستی جنین رو به آغوش بکشم🤗این ماه باردار میشم بگو یا علی✌برمحمد مصطفی خاتم انبیا بفرست صلوات، اللهم صلی علی محمد وال محمد،وعجل فرجهم

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

ان شاالله بحق خداوندی خدا بحق شهید ابراهیم هادی این ماه  بارداری سالمی داشته باشی و دلت شاد بشه ...

مرسی خانمی

من کف پام درد شدیدی داره فقط همین 😔

اینبارم پریود میشم

اصلا میدونی چیه من برا شکست افریده شدم

من ۵بهمن موعد پریمه ...هرماه کلی علائم داشتم این ماه حتی درد تحمک گذاریم نداشتم خیلی ناامیدم

پس کی میای عزیز دل مامان💕 کاش بیاد اون روزی که تو اولین قدماتو برداری و من فقط نگاهت کنم اولین کلماتتو بگی و من ذوق مرگ بشم قلب مامان تو که میدونی من دیونتم از خدا خواهش کن که زودی بیای تو دل مامانی نفسم

منم ۴ بهمن موعدم و مثل همیشه اصلا امیدوار نیستم

خدایا،میشه منم مامان یه کوچولوی خیلی خوشگل چشم ابی بشم،وای خدا باورم نمیشه هم‌ونی که ازت خواستم دادی ،یه پسر با چشمای رنگی که هرکی تو خیابون میبینمتش عاشقش میشه
مرسی خانمی من کف پام درد شدیدی داره فقط همین 😔 اینبارم پریود میشم اصلا میدونی چیه من برا شکست اف ...

ای بابا اصلا اینجور نیست عزیزم بخدا توام یه روز مامان میشی مثل همه اونایی ک منتظر بودن چند وقته اقدامی

میخوام با خوردن سیاه دونه بترکونم 🤬هر روز صبح بلند میشم قبل ناشتا سیاه دونه ی تلخ رو میجوم🥴 یا با اب جوش میخورم🤒، اینقدر میخورم که این ماه دو دستی جنین رو به آغوش بکشم🤗این ماه باردار میشم بگو یا علی✌برمحمد مصطفی خاتم انبیا بفرست صلوات، اللهم صلی علی محمد وال محمد،وعجل فرجهم
من این ماه میخواستم اقدام کنم امروز همسرم قندشو گرفت ۳۲۰بود موندم چیکارکنم بعداز ۶ماه که قبلی سقط ...

میشه بیشتر توضیح بدی عزیزم

به چه می اندیشی نگرانی بیجاست ، عشق اینجا تو اینجا خدا هم اینجاست .
من این ماه میخواستم اقدام کنم امروز همسرم قندشو گرفت ۳۲۰بود موندم چیکارکنم بعداز ۶ماه که قبلی سقط ...

چندم سیکلی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز