2777
2789
منم 4 بهمن موعدمه دارویی چیزی استفاده کردی

اره لتروزول

خدایا،میشه منم مامان یه کوچولوی خیلی خوشگل چشم ابی بشم،وای خدا باورم نمیشه هم‌ونی که ازت خواستم دادی ،یه پسر با چشمای رنگی که هرکی تو خیابون میبینمتش عاشقش میشه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ای بابا اصلا اینجور نیست عزیزم بخدا توام یه روز مامان میشی مثل همه اونایی ک منتظر بودن چند وقته اقدا ...

۲ماه قبلی الکی سرسری بود

ولی این این چهارمیش با تلاش فراوان تو دوره تخمک گذاریم اقدام کردم 

اره لتروزول

منم کلومیفن با متفورمین علائم چیزی هم داری منم فقط یه کوچولو سینه هام درد میکنه قبلا اصلا نداشتم 

به چه می اندیشی نگرانی بیجاست ، عشق اینجا تو اینجا خدا هم اینجاست .
۲ماه قبلی الکی سرسری بود ولی این این چهارمیش با تلاش فراوان تو دوره تخمک گذاریم اقدام کردم 

ان شاالله میگیره عزیزم نگران نباش حرص و استرس خیلی بده

میخوام با خوردن سیاه دونه بترکونم 🤬هر روز صبح بلند میشم قبل ناشتا سیاه دونه ی تلخ رو میجوم🥴 یا با اب جوش میخورم🤒، اینقدر میخورم که این ماه دو دستی جنین رو به آغوش بکشم🤗این ماه باردار میشم بگو یا علی✌برمحمد مصطفی خاتم انبیا بفرست صلوات، اللهم صلی علی محمد وال محمد،وعجل فرجهم

من خوب، دقیقا علایمی که همیشه یک هفته قبل پریود ،داشتم ،دارم.

خدایا،میشه منم مامان یه کوچولوی خیلی خوشگل چشم ابی بشم،وای خدا باورم نمیشه هم‌ونی که ازت خواستم دادی ،یه پسر با چشمای رنگی که هرکی تو خیابون میبینمتش عاشقش میشه
من ۶ماه پیش حامله شدم و سقط شد. همسرم قند داره باید قندش بیاد پایین وگرنه اسپرم ضعیف میشه و دوباره ...

ای وای منم دو تا سقط داشتم خودم مشکلی ندارم شوهرم با این دستگاه ها قندش رو چک کرد یه زره از نرمال بالاتره و اسپرمش یه زره ضعیف یعنی ممکنه بخاطر قندش باشه 

به چه می اندیشی نگرانی بیجاست ، عشق اینجا تو اینجا خدا هم اینجاست .

علائم پریودی و بارداری یکیه چطوری متوجه میشین

ب علائم دلخوش نکنین خودتون نا امید میشین

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز