2777
2789
عنوان

خواستگار

246 بازدید | 26 پست

بچه ها یه سال پیش یه خواستگار داشتم سرزده اومده بودن منو میخواست مادرش برم ببینه البته دوتایی بودن بعد نتونستم برم رفتن و پسره یکی از اقوامشون فوت کرده بود تا سالگردش که رد شده بود اومده بود ولی جالبه یه هفته فرصت ندادن واقعا تو گرفتاری بودم😌💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پسره به گفته خودش یکی از اقوامش فوت کرده بعد منتظر شده سالگردش رد بشه بیاد خواستگاری و گرفتاری داشتیم بهش گفتم فرصت لازم دارم ولی اون عجله داشت و بهم خورد و برنگشت دیگه به درد زندگی میخورد یعنی؟

مامانم میگه چون بیرون نیومدی ببینن رفتن گاهی ناراحت میشم زیاد

۳۰

یکم سن میکشه بالا دیگه زیاد حوصله نداری هی کشش بدی

اگر روابط انسانی آنقدر پیچیده نبود، چایم را دردست میگرفتم و به سمت خانه ات میآمدم و از تو میخواستم تمام زندگیم باشی.

انقد بدم میاد بدون هماهنگی میان منم برام همچین موقعیتی پیش اومده

مثلا میخوان غافلگیر کنن یه معلم داشتیم دبیرستان میگفت سمت یه منطقه صبح زود میرن که دختر رو بدون آرایش ببینن جالبه پسره خیلی اصرار داشت زود قیافمو ببینه همش عجله داشت درحالی که میگفت قیافه برام مهم نیست😐

مثلا میخوان غافلگیر کنن یه معلم داشتیم دبیرستان میگفت سمت یه منطقه صبح زود میرن که دختر رو بدون آرای ...

ولش کن بهش فکر نکن قسمتت یکی دیگه هست

از کجا معلوم کیس خوبی بود؟

به هیچکس بیش از اندازه بها ندید

ولش کن بهش فکر نکن قسمتت یکی دیگه هست از کجا معلوم کیس خوبی بود؟

همین که سالگرد اقوامش رو منتظر مونده رد بشه ولی یکم فرصت نداد خودش خیلی حرفه واقعا گرفتار بودما

مثلا میخوان غافلگیر کنن یه معلم داشتیم دبیرستان میگفت سمت یه منطقه صبح زود میرن که دختر رو بدون آرای ...

ببین عزیزم هر انسانی بگه قیافه برام مهم نیست دروغ گفته، منظور شاید اینه که بگه من دنبال همسری با چهره خیلی زیبا با چهره خاصی مثل دقیقا قدس فلان باشه و رنگ پوست و مو و چشمش فلان باشه نیستم. یعنی حساس و سخت گیری و ایراد گیری نیستم اما کسی نمیتونه بگه قیافه کلا اصلا برام مهم نیست چون به دل نشستن مهمه ،خیلیم مهمه،یه چیزی در حد اینکه آدم با چهره احساس خوبی کنه حس خوبی از چهره طرف بگیره توی رابطه جنسی از چهره اش (زشتی یا حتی زیبایی هم مهم نیست) بدش نیاد، پس این مسیله مهمهیه اگه گفته چهره برام مهم نیست دلیل نمیشه که اصلا شما رو و متقابلاً شما خواستگار و همسرت رو ندیده انتخاب کنید.