2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 26 پست
ببین عزیزم هر انسانی بگه قیافه برام مهم نیست دروغ گفته، منظور شاید اینه که بگه من دنبال همسری با چهر ...

البته میزان تحصیلاتش اینا پایین بود فکر کنم واسه همین طفلی زیاد در رابطه با درک متقابل اینا چیزی نمیدونست،کلا تو شرایط خوب بزرگ نشده تو سختی بزرگ شده بود

همین که سالگرد اقوامش رو منتظر مونده رد بشه ولی یکم فرصت نداد خودش خیلی حرفه واقعا گرفتار بودما

تازه همون سالگرد اقوامشان هم منتظر بودن که فقط یه خواستگاری ساده بیان کار بدی هست تصور من واقع بینانه تصورش من که ....

فردا ازدواج کردی باهاش ،عروسی پسر خواهر برادرت هست ، عمو پسر عمویش فوت شده یکسال که قرار نیست دختر خواهر تو صبر کنه برای عموم و پسر عموی تو. و تو مجبوری عروسی بچه خواهر یابرادرت که یکبار در طول زندگیتون هست رو نرید. این خودش میشه تفکر کهنه و قدیمی. از این نظر خیلی ذهنش قدیمیه و پابند رفتار های خانوم ها که مادرها معمولا میگن نه نباید جشن گرفت باید احترام گذاشت و فلان. ببین چه رفتارهایی رو ساده و راحت داره خود به خود بهت گوشزد میکنه که فردا چه اعصاب خوردی هایی قرارها بکشی با این آدم و خانواده اش، تازه وقتی خودش یکسال برای فامیلش صبر کرده برای شما اصرار داره مطمینا اگه عمو عمه شما دو از جون فوت کنه یا حتی فامیل نزدیک تر شما،ایشون قراره عقد پسر پسر عموی مادر بزرگش هم بره وتو رو هم ببره زورت نمیگیره که هرچی برای خودش میپیسنده برای شما نپسنده؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد اینکه بدون هماهنگی خونه کسی رفتن جزو فرهنگشونه، اینم در نظر بگیر آداب معاشرت دو خانواده به هم نخوره. خواستگاری هر چقدر هم دختر خوشگل ،هرچقدر هم خانواده ۲۴ساعته تمیز و مرتب و آماده باشند بازم ادب حکم میکنه میزبان از قبل خبر داشته باشه تا پذیرایی مناسبی آماده کنه. سرزده رفتن جایی غیر از موذب کردن میزبان ،خود میهمان شأن خودش رو پایین میاره و موذب هم میشه.

دقت به همه این جزییات هست که انتخاب رو درست میکنه همه چیز یا حداقل اکثر بالای ۸۰درصد رفتارشان رو آدمها همون قبل خواستگاری تا قبل از نامزدی و دوران نامزدی نشون ما میدن،این خودمون هستیم که دقت نمیکنیم یا میبینیم نمیخوایم قبولشون کنیم بعد ازدواج میگیم ما که خبر نداشتیم اینجور آدم هایی هستند که وگرنه باهاش ازدواج نمیکردم که. اگه میدونستتتتتممممم من فلان... نخیر همه خوبم میدونیم،کسی که تو رو دوبار ببره بیرون یه آب آبمیوه کیک ،بهت نده خسیسه دیگه واقعیته

تازه همون سالگرد اقوامشان هم منتظر بودن که فقط یه خواستگاری ساده بیان کار بدی هست تصور من واقع بینان ...

جالبه اونقدر که عجله داشت یکسال بعد از اومدن خواستگاری من فکر کنم نامزدی چیزی کرده بود تو بیوش متعهد اینا نوشته بود که الان نیست فکر کنم بهم خورده سابقه بهم خوردگی نامزدی هم داشته

میگفت دختره میگفته منو ببر گردش اینا بخاطر همون بهم زده و خواستگاری یه دختر هم میخواسته بره نرفته که میگه بداخلاق بود و من سومی بودم

بعد اینکه بدون هماهنگی خونه کسی رفتن جزو فرهنگشونه، اینم در نظر بگیر آداب معاشرت دو خانواده به هم نخ ...

نظر گل پسرشون و خودشون مهمه دیگه ما به تیکه آهن تشریف داریم

جالبه اونقدر که عجله داشت یکسال بعد از اومدن خواستگاری من فکر کنم نامزدی چیزی کرده بود تو بیوش متعهد ...

معمولا اینطوریه پسری که اولی رو که (تازگی داشته براش،اولین تجربه و احساساتش بوده اولین عشقش بوده) نتونسته نگه بداره بقیه رو که فقط برای مجرد نبودن انتخاب میکنه احتمال زیاد نمیتونه،مگر اینکه دختره خیانت کرده باشه ،از اول دوستش نداشته به زور دختره رو راضی کرده باشند چون یکی دیگه رو دوست داشته ،بقیه نمیتواند خاتمی رو خوشبخت کنند

خسیس بودنش رو تایید نمیکنم ولی اصلا درک نداشت

نه نمیگم ایشون خسیسه،کلی مثال زدم که یعنی نشونه ها واضحه ما دقت نمیکنیم مثل این مدل آدم ها که نشونه ها میگه من خسیسم اما دختر خانوم توجه نمیکنه