2777
2789
من سه ماه اقدامم  بله عزیزم میشه باردار بشی  اما من پلی کیستیک بودم بخاطر همین این ماه ...

من تقریبا یک و ماه نیم پیش آزمایشات قبل از بارداری رو انجام دادم..تو این مدت ویتامین ای و فولیک اسید و ویتامین دی که دکتر بهم داد مصرف کردم..و میخوام دیگه اقدام کنم

انشالله این ماه مامان میشی عزیزم

توکل به خدا

تو بهترین حال منی من شک ندارم،من دیگه بهتر از تو از کجا بیارم🤱

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام عزیزان منم سه بهمن موعدمه پریروز و دیروز یذره لک بینی داشتم از دیشب قطع شده هیچوقت اینجور نبود ...

همه چی دست خداست.

دوست من پریداش نامنظم بود.رفت سونو تشخیص دادند که تنبلی داره وبسختی باردار میشه

اینم دوماه عروسی کرده بود جلوشو باز گذاشته بود وبیخیال هی رابطه داشته...

سالگرد عروسیش بچش یه ماهش بود😁😁😁😁

پس شاید شمام طبیعی باردار شی.

راستب دوستان خودتونو اصلا درگیر علایم نکنین

علایم خراست😬😬😬

چون من 90درصد علایم داشتم

گشنگی زیاد 

گرگرفتی 

خستگی

اخرش پری بی تلبیت اومد

گروه آبی💙💙💙💙💙💙  وزن اولیه68😅وزن هدف اول66😒وزن هدف آخر60 😍😍تاپیک بامداد خمار.💙💙💙💙💙💙💙تاریخ9*9*99😍😍من خبر بارداریمو به پدر ومادر عزیزم میدم و خوشحالشون میکنم😚😚😚😚و بسلامتی ودل خوش میریم مسافرت 4+1نفری😀شوهرم سند به اسمم میزنه😌😌😌😌  خدای مهربانم سپاسگزارم بابت نعمات بی کرانت السلام علیک یا اباعبدلله     امام حسین همیشه هوامو داشتی...از خدا بخواه به من و همسرم فرزندان صالح عطا کنه. خیلی منتظریم...هیشکی شاد وپشیمون نشه...  خدایا ما منتظرا  منتظر معجزه ات هستیم...دلمون بچه میخواد  امروز بی بی چکم مثبت شد...ولی مثبت کاذب بودالهی هیچ کسی شاد وپشمون نشه...     دختر نازم. پسرعزیزم  بی صبرانه منتظرتونم بیاید پیش من وبابای مهربونتون ...بزرگ شید باهم بریم ورزش،،،گردش...مسافرت...خدایا شکرت که به این زودی قراره اینجا تیکر بارداری بزنم.میدونم هرچی تو بخواهی همون میشه.بدی شکر😄ندی هم بازشکر😄.همیشه خدایی تو و مهربونیتو  ثابت کردی....  منتظرای نی نی رو باحکمت ومهربونیت بچه سالم ونیک بده 👼مجردارو همسر خوب بده😄👰چقدر زودمیگذره زندگی.... خدای مهربوووووووونم😍بابت همه چی ممنونم من روز به روز به هدف دارم نزدیک تر میشم
همه چی دست خداست. دوست من پریداش نامنظم بود.رفت سونو تشخیص دادند که تنبلی داره وبسختی باردار میشه ...

اره منم تازه عروسم هروز اقدام🙈 توکل ب خدا

اره علایمو اصلا نمیشه ولی من اولین بااارمه ی هفته مونده ب موعد لک میبینم رنگ لک هم جدیده ولی بازم ب  صلاح خدا راضیم هرچه خودش کنه

🍃الهی قسمت همه ی منتظرا🍃
اره منم تازه عروسم هروز اقدام🙈 توکل ب خدا اره علایمو اصلا نمیشه ولی من اولین بااارمه ی هفته مونده ...

ان شالله گلم.

ولی زوده ها

ماکلی مسافرت رفتیم این دوسال.....

ازدوتایی بودن لذت ببرید😉😉😉😉

گروه آبی💙💙💙💙💙💙  وزن اولیه68😅وزن هدف اول66😒وزن هدف آخر60 😍😍تاپیک بامداد خمار.💙💙💙💙💙💙💙تاریخ9*9*99😍😍من خبر بارداریمو به پدر ومادر عزیزم میدم و خوشحالشون میکنم😚😚😚😚و بسلامتی ودل خوش میریم مسافرت 4+1نفری😀شوهرم سند به اسمم میزنه😌😌😌😌  خدای مهربانم سپاسگزارم بابت نعمات بی کرانت السلام علیک یا اباعبدلله     امام حسین همیشه هوامو داشتی...از خدا بخواه به من و همسرم فرزندان صالح عطا کنه. خیلی منتظریم...هیشکی شاد وپشیمون نشه...  خدایا ما منتظرا  منتظر معجزه ات هستیم...دلمون بچه میخواد  امروز بی بی چکم مثبت شد...ولی مثبت کاذب بودالهی هیچ کسی شاد وپشمون نشه...     دختر نازم. پسرعزیزم  بی صبرانه منتظرتونم بیاید پیش من وبابای مهربونتون ...بزرگ شید باهم بریم ورزش،،،گردش...مسافرت...خدایا شکرت که به این زودی قراره اینجا تیکر بارداری بزنم.میدونم هرچی تو بخواهی همون میشه.بدی شکر😄ندی هم بازشکر😄.همیشه خدایی تو و مهربونیتو  ثابت کردی....  منتظرای نی نی رو باحکمت ومهربونیت بچه سالم ونیک بده 👼مجردارو همسر خوب بده😄👰چقدر زودمیگذره زندگی.... خدای مهربوووووووونم😍بابت همه چی ممنونم من روز به روز به هدف دارم نزدیک تر میشم
ان شالله گلم. ولی زوده ها ماکلی مسافرت رفتیم این دوسال..... ازدوتایی بودن لذت ببرید😉😉😉😉

میدونم زوده ولی تنبلی تخمدان دارم دکترم گفته تا شدیدتر نشده اقدام کنم

🍃الهی قسمت همه ی منتظرا🍃
میدونم زوده ولی تنبلی تخمدان دارم دکترم گفته تا شدیدتر نشده اقدام کنم

پریودات نامنظمه؟؟

اره ماه قبل پروژسترون زدم این ماه دوفاستون خوردم کلا حالی ب حالیه. جلو میندازم شدید عقب میندازم یهو ...

گلم قطره ویتاگنوس از پنج پری تا بیست پری خیلی خوبه.

خیلی خانوما توهمین سایت با این قطره باردارشدن😊

2790
2778
2791
2779
2792