2777
2789
انقد راجبشون داستان میخونم واسم عادی شده😁

داستان خوندن کجا و تجربه کردن کجا. مبادا کنجکاوی کنی و بری سمت احضار و این حرفها که زندگیت داغون میشه

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
از ترسوندن انرژی میگیرن اذیت میکننا شوخی نیست اابته مثلا با پدربزرگم بد رفتاری میکردن با مادربزرگم ...

منم این حس وتجربه کردم یه بار دیدم شوهرم رفت اتاق بعد همون لحظه دیدم رفت دستشویی.خودمم تعجب کردم گفتم مگه میشه ولی بیخیال شدم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

این چ تایپیکیه اخهه....

بعضیا خیلی بدجور میترسن و باعث وحشتشون میشه...

@نی_نی_یار_شب  

@نی_نی_یار_5  

@نی_نی_یار_2  

@نی_نی_یار_2  

انسان.باشیم#  

میشه برای حل مشکلاتم 5 تا صلوات مهمونم کنی؟💚     وزن شروع70 وزن جدید55  وزن هدف 50  قد157.#من_میتوانم💪💪
این چ تایپیکیه اخهه.... بعضیا خیلی بدجور میترسن و باعث وحشتشون میشه... @نی_نی_یار_شب   &nbs ...

خب نيان..نخونن....چرا عين کودکستانه اينجا..نميخاي برو تاپيک مادر شوهري

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
دلم خوش بود الان همه داستان میگن😿

اینقدر تاپیک در موردش زدن و ما تجربیاتمون رو گفتیم دیگه دستمون به تایپ نمیره😃😃

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
منم این حس وتجربه کردم یه بار دیدم شوهرم رفت اتاق بعد همون لحظه دیدم رفت دستشویی.خودمم تعجب کردم گفت ...

خیلی بده اینطوری

همیشه اسپند دود کنید

چون برای ما ک مشکل داشت درست میشد

هی من میگفتم فلان کارو نکردم

اونا میگفتن دیدیم ک کردی

حتی لباسامم پوشیده بود

خیلی بده اینطوری همیشه اسپند دود کنید چون برای ما ک مشکل داشت درست میشد هی من میگفتم فلان کارو نک ...

چطوری میگفتن بهت واقعا متوجه هستی چی میگی چطوری باورکنم من فقط توخونه چندبارمتوجه این موضوع شدم ولی گفتم شایدچشام اشتباهی دیده.مگه میشه حرف بزنن اصلا مگه داریم

ترخدا این چیزارو نزارین میدونین چه قدرباعث وحشت مردم ایران میشه .مردم دچارمریضی میشن این کارارو نکنین چرابایدبزارین اخه .که چی بشه فقط طرف ومیترسونین وباعث سکتش میشه وهزارتا چیزدیگه نکنین.

چیکارکنیم ازخونه مابرندکلا؟

من ک جنگیر نیستم

ولی خودم بعضی وقتا ک میبینم اوضاع خطریه

چهار بار حمد و سوره میخونم و ب چهار طرف فوت میکنم

اصلا ادم میفهمه ک رفتن

البته من دیدم با بسم الله هم برنا ولی خب بوده بعضی وقتا ک نحیط خیلی خفه و سنگین بوده

چطوری میگفتن بهت واقعا متوجه هستی چی میگی چطوری باورکنم من فقط توخونه چندبارمتوجه این موضوع شدم ولی ...

اره داریم

من شبا معمولا بدونه لباس میخوابم

دو یا سه شب بودخ لباسمو موشیدن رفتن با خواهرم حرف زدن

گوشبه مادرمو گذاشتن زیر مبل

همه فکر میکردن منم تا زمانی ک یک بار سرکار بودم و گفتن چندبار میای میری و من تونستن ثابت کنم ک خونه نیومدن!خخخخ حرف زدن چیه!عمه مادرم توو عروسیشونم بوده!

تحربه بهم ثابت کرده تنها باشی خونه میان

این چ تایپیکیه اخهه.... بعضیا خیلی بدجور میترسن و باعث وحشتشون میشه... @نی_نی_یار_شب   &nbs ...

واقعا زشته همچین کلمه ای انسان باشیم...مگه چیکار کردیم که شما میگید انسان باشیم؟ کسایی که میترسن میتونن نیان اینجا و نخونن 

بدون اشک ،گریستن را آموختیم