2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی سوال بی ربط ببخشید استارتر .چجوری میتونم برای خودم بیو بنویسم؟؟

یکی از چیز هایی که بیشعور ها استثنا از عهده ی آن خوب بر می آیند عصبانیت است ، آنها از آن دسته از آدم هایی نیستند که گهگاهی از کوره دربروند بلکه همیشه از کوره در میروند ، آدم بیشعور اعتقاد دارد عصبانیت بهترین وسیله برای رویارویی با جهان درنده ای است که در آن زندگی میکنیم .شعار او این است :<هرگز با یک آدم عصبانی مثل خودش بر خورد نکن بلکه ده برابر عصبانی تر برخورد کن > .

خیلی چیز خوبیه تجربه شم میخواین من که فرار کردم 

اقایون لطف کنید منو به هیییییییییییچ وجه ریپلای نکنین .اصلا از وارد کل کل شدن با اقایون خوشم نمیاد .این به این معنا نیست که با حضور کاربرای مرد مشکل دارم بلکه به این معناست دلم نمیخواد با بیشعوراشون دهن ب دهن بذارم .من خودم کاربرای مرد  مودب رو ریپلای میکنم و تو تاپیکاشون هم شرکت میکنم  توضیح دادم که دیگه کسی سوال نکنه ممنون  ❤.خانما اگه یه پسر چشم ابی قد بلند خوشگل دیدین اون شوور منه گم شده بدینش بهم 😎😎😎

من یبار تنها بچه بودم ۷ سال اینطورا غروب رفتم خونه همسایه ورودی حیاطشون تاریک بود یدفه از ۵ طرف ۵ تا گربه سیاه پریدن روم بعد اگه اشتباه نکنم غیب شدن خیلی بد بود و من همش میترسیدم و خوابم نمیبرد 

من چند بار ديدم . خيلي شبيه انسان هستن . حتي لباس پوشيدنشون شبيه انسان هاست . از تو در و ديوار رد مي ...

😮😮😮

چقدزیبا دروغ میگی! به حدی که نفهمیدم ، چیشد که باورت کردم چرا کاراتو بخشیدم؟🙃 .