حال_پریشان مدیر عضویت: 1398/09/26 تعداد پست: 2186 عنوان جن | مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 68 پست بیاید داستان یا تجربه تون راجب حضور یا دیدن جن رو بگید خوابم نمیبره بدون اشک ،گریستن را آموختیم 1398/10/26 | 04:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهسامممم عضویت: 1398/11/02 تعداد پست: 219 ترخدا این چیزارو نزارین میدونین چه قدرباعث وحشت مردم ایران میشه .مردم دچارمریضی میشن این کارارو نکنی ... من ک فقط اطلاع دادمو بالاتر هم گفتم هیچوقت حتی بهشون فکر نکنینچون واقعا شوخی نیستدوستمو هرروز اذیت میکنن و وسایل ب سمتش پرت میکننبخدا خیلی داره زجر میکشهدور این چیزا رو خط بکشید
حال_پریشان مدیر استارتر عضویت: 1398/09/26 تعداد پست: 2186 ترخدا این چیزارو نزارین میدونین چه قدرباعث وحشت مردم ایران میشه .مردم دچارمریضی میشن این کارارو نکنی ... خب کسایی که میترسن میتونن نخونن و وارد این تاپیک ها نشناین تاپیک هم مال چند وقت پیشه اینکه الان چرا اومدن و پست میذارن واسه خودمم سواله بدون اشک ،گریستن را آموختیم
بهار۸۸ عضویت: 1397/09/14 تعداد پست: 1478 من ک فقط اطلاع دادم و بالاتر هم گفتم هیچوقت حتی بهشون فکر نکنین چون واقعا شوخی نیست دوستمو هرروز ... اونامیتونن باعث سقط هم بشن؟
مهسامممم عضویت: 1398/11/02 تعداد پست: 219 اونامیتونن باعث سقط هم بشن؟ اگه بترسونن میشه دیگهراه دیگه ای ب ذهنم نمیرسهالبته سرعتشون خیلی بالاس موقع حرکت و ب چشمام دیدم ک از دیوار رد بشنپس شاید بتونن کاری هم کنن ک عقلمون نرسه
مهسامممم عضویت: 1398/11/02 تعداد پست: 219 خب کسایی که میترسن میتونن نخونن و وارد این تاپیک ها نشن این تاپیک هم مال چند وقت پیشه اینکه الان چر ... من دیشب اخه نصفه نوشتم بعد گفتم یکم اطلاعات بدم!هرکی دیشب برام وقت گذاشته بود و راهنماییم کرده بودمنم باهاشون حرف میزنماز پست هاتونم فقط راجب این پست اطلاعات داشتم خخخ
بهار۸۸ عضویت: 1397/09/14 تعداد پست: 1478 اگه بترسونن میشه دیگه راه دیگه ای ب ذهنم نمیرسه البته سرعتشون خیلی بالاس موقع حرکت و ب چشمام دیدم ... شماچجوری ازشرشون راحت شدین؟
حال_پریشان مدیر استارتر عضویت: 1398/09/26 تعداد پست: 2186 من دیشب اخه نصفه نوشتم بعد گفتم یکم اطلاعات بدم! هرکی دیشب برام وقت گذاشته بود و راهنماییم ک ... ممنون💙 بدون اشک ،گریستن را آموختیم
مهسامممم عضویت: 1398/11/02 تعداد پست: 219 شماچجوری ازشرشون راحت شدین؟ چهار بار حمد و سوره و فوت کردن ب چهار سمتنمیدونم چرا ولی معمولا دو سه شب اذیت میکنن برا همین قبله خواب خوبه ک بخونید