2821
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 56 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

گفت رابطه آنچنانی نداشتم!  احتمالش یک در هزاره  ضمن اینکه ۳ بار ازمایش بتا هم داده منفی ...

نه گفتید رابطه نداشته میگم داشته رابطه انچنانی و عیر انچنانی نداره😐اسپرم متحرکه و نباید وارد بشه 

کسی هم نخواست بگه بارداره ولی وقتی نمیخواد باردار بشه باید زودتر پیگیر بشه 

واقعا فک کردی امریکایی که تا سوریه و عراق اومده چرا نیومده تو ایران؟؟؟سعی کردا ولی نتونست چرا نتوست؟؟؟فقط فکر کن جوابش باشه برا خودت.                  رفته سردار نفس تازه کند برگردد چون ظهور گل نرگس بخدا نزدیک است
نه گفتید رابطه نداشته میگم داشته رابطه انچنانی و عیر انچنانی نداره😐اسپرم متحرکه و نباید وارد بشه&nb ...

امضات😍❤

لطفا برای شادی روح پدر عزیزم صلواتی بفرستید. اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم
بعد ۱۹ روز تاخیر جواب ازمایش بتا قابل اعتماده

بهت که گفتم خیالت راحت بشه پریود میشی تو الان استرس داری مث خودم😂منم بچه نمیخوام ماهایی که شک میکنم بدترم میشم😐😐😐اونو درجواب اون کاربر.گفتم برا اظلاعات عمومی😂

واقعا فک کردی امریکایی که تا سوریه و عراق اومده چرا نیومده تو ایران؟؟؟سعی کردا ولی نتونست چرا نتوست؟؟؟فقط فکر کن جوابش باشه برا خودت.                  رفته سردار نفس تازه کند برگردد چون ظهور گل نرگس بخدا نزدیک است
نه گفتید رابطه نداشته میگم داشته رابطه انچنانی و عیر انچنانی نداره😐اسپرم متحرکه و نباید وارد بشه&nb ...

باشه شما درست میگی 😊

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞  
امضات😍❤

😍😚😚

باشه شما درست میگی 😊

خدارو شکر متوجه شدی😊😊😊👍

2824
2823
2791
2779
2792