سلام بچه ها،رابطه آن چنانی نداشتم دو روز بعد از تاخیر بیبی چک زدم مثبت شد من باکرم تو سه تاریخ ۱۰ ام،۱۵ ام،22ام منفی شد بتام، ولی حالت تهوم تمومی نداره نمیدونم چرا؟
واقعا فک کردی امریکایی که تا سوریه و عراق اومده چرا نیومده تو ایران؟؟؟سعی کردا ولی نتونست چرا نتوست؟؟؟فقط فکر کن جوابش باشه برا خودت. رفته سردار نفس تازه کند برگردد چون ظهور گل نرگس بخدا نزدیک است
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
من چندبار ازمایش دادم فرداش پریود شدم لامصب فقط لنگ.بیست تومن پول ازایش بوده😂
واقعا فک کردی امریکایی که تا سوریه و عراق اومده چرا نیومده تو ایران؟؟؟سعی کردا ولی نتونست چرا نتوست؟؟؟فقط فکر کن جوابش باشه برا خودت. رفته سردار نفس تازه کند برگردد چون ظهور گل نرگس بخدا نزدیک است
وقتی باکره ای و رابطه نداشتی چطور باردار باشی اخه😑😑😑😑
رابطه داشته ولی باکرست خب اسپرم هم قندیه و متحرک.میتونه اگر قوی باشه و بدن زن هم امادگیش زیاد باشه جذب بشباو بارور کنه البته اگر وارد بشه حتی با وجود باکرگی