2821
2789
عنوان

بارداری

288 بازدید | 56 پست

سلام بچه ها،رابطه آن چنانی نداشتم دو روز بعد از تاخیر بیبی چک زدم مثبت شد من باکرم تو سه تاریخ ۱۰ ام،۱۵ ام،22ام منفی شد بتام، ولی حالت تهوم تمومی نداره نمیدونم چرا؟

میشه کمکم کنید دلیلشو بدونم؟ 

برو ازمایش بده خیالت که راحت شد فوری پریود میشی 

امتحان شده و تضمینی!!!

واقعا فک کردی امریکایی که تا سوریه و عراق اومده چرا نیومده تو ایران؟؟؟سعی کردا ولی نتونست چرا نتوست؟؟؟فقط فکر کن جوابش باشه برا خودت.                  رفته سردار نفس تازه کند برگردد چون ظهور گل نرگس بخدا نزدیک است

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ازمایش بتا دادم سه بار هر سه منفی شده

من چندبار ازمایش دادم فرداش پریود شدم لامصب فقط لنگ.بیست تومن پول ازایش بوده😂

واقعا فک کردی امریکایی که تا سوریه و عراق اومده چرا نیومده تو ایران؟؟؟سعی کردا ولی نتونست چرا نتوست؟؟؟فقط فکر کن جوابش باشه برا خودت.                  رفته سردار نفس تازه کند برگردد چون ظهور گل نرگس بخدا نزدیک است
وقتی باکره ای و رابطه نداشتی چطور باردار باشی اخه😑😑😑😑

رابطه داشته ولی باکرست خب اسپرم هم قندیه و متحرک.میتونه اگر قوی باشه و بدن زن هم امادگیش زیاد باشه جذب بشباو بارور کنه البته اگر وارد بشه حتی با وجود باکرگی 

یکیش بعد ۷ روز تاخیر یکیش بعد ۱۲ روز دادم یکیشم بعد ۱۹ روز تاخیر 

خب چرا نمیری آمپول بزنی؟از استرس شاید اینطوری شدی

لطفا برای شادی روح پدر عزیزم صلواتی بفرستید. اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم
اون بیبی چک مثبت بره من جای تعجب داره

خب دوباره برو ازمایشگاه دیگه 

دیکه مجبوری 

رابطه داشته ولی باکرست خب اسپرم هم قندیه و متحرک.میتونه اگر قوی باشه و بدن زن هم اادگیش زیاد باشه جذ ...

گفت رابطه آنچنانی نداشتم! 

احتمالش یک در هزاره 

ضمن اینکه ۳ بار ازمایش بتا هم داده منفی شده! 

زورکی میخوای حاملش کنیدا!!! 

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞  
2824
2823
2791
2779
2792