2821
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 56 پست
بره خودت اینجوری پیش اومده

اره برا همین گفتم بهت ذیگه

واقعا فک کردی امریکایی که تا سوریه و عراق اومده چرا نیومده تو ایران؟؟؟سعی کردا ولی نتونست چرا نتوست؟؟؟فقط فکر کن جوابش باشه برا خودت.                  رفته سردار نفس تازه کند برگردد چون ظهور گل نرگس بخدا نزدیک است

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بیبی چکت مثبت ازمایشت منفی شد؟

کلا علائ حاملگی داشتم!!! خواهرم ماماست مطمئن بودم تهوع صبحگاهی قوی شدن بویایی ویار حتی😂😂😂👊ولی هیچی نبود اینا بخاطر استرسه هورمونات بالا پایین شده ولی ازمایشگاه دیگه برو من خودم تو ازمایشگاه کار کردم حتی مواد مونده استفاده کنی حتی اب مقطر ناخالص!!!خیلی اثر داره تو نتیجه😣

واقعا فک کردی امریکایی که تا سوریه و عراق اومده چرا نیومده تو ایران؟؟؟سعی کردا ولی نتونست چرا نتوست؟؟؟فقط فکر کن جوابش باشه برا خودت.                  رفته سردار نفس تازه کند برگردد چون ظهور گل نرگس بخدا نزدیک است

اگر معذبی بری دکتر زنان (خودم خوشم نمیاد😂همش زنای باردارن اگر باردار نباشی یه جوری نیگات میکنن 😂)برو یه دکتر عمومی سن بالا تجربشون خیلی عالیه و تشخیصشون خیلی خوبه

ولی زودتر برو اگر هرچی باشه زودتر حلش کنی شاید کیستی چیزی باشه هرچیزی باشه زودتر درمانش کنی و حل کنی موضوعو

اگر معذبی بری دکتر زنان (خودم خوشم نمیاد😂همش زنای باردارن اگر باردار نباشی یه جوری نیگات میکنن 😂)ب ...

پس دو تا ازمایشگاه مختلف رفتم شکی تو جوابش نیس دیگ درسته؟

گفتم ک سونو دادم ملوم شد تنبلب دارم ولی من شک دارم

دوتا ازمایشگاه مختلف رفتی حله دیگه اونم نمیدونم چه جوریه راستش درباره بی. بی چک فقط میدونم کمتر از 5 دقیقه و مارک.مطمئن قابل استناده چیز زیادی نمیدونم دربارش 

از بی بی چک متنفرم فقط استرس الکی میندازه بجون ادم😂

دوتا ازمایشگاه مختلف رفتی حله دیگه اونم نمیدونم چه جوریه راستش درباره بی. بی چک فقط میدونم کمتر از 5 ...

امروز صب بیبی چک زدم باز مارک مدیکور میگن مارک نیس خط الکی میندازه رفتم پیش دکتر گف سه بار از بتا دادی منفی ینی منفی گف سونو ام ک دادی بعد از ۱۴ روز تاخیر ضخمات اندومترت ۹ ینی حامله نیسی 

از بی بی چک متنفرم فقط استرس الکی میندازه بجون ادم😂

بیبی چکش بعد یه ربع یه خط انداخت به زور با چراغ قوه میدیدمش بعد یه ساعت یه هاله شد باز مگه میشه با وجود سه تا از منفی بیبی چک مثبت بشه شنیدم مدیکور معتبر نیس

2824
2823
2791
2779
2792