دکتر بتول فرجی توی شیراز واقعا عالیه بسیار باسواد و با اخلاقه و واقعا به حرفهای مریض خوب گوش میده. اطلاعات علمی اش هم خیلی به روز هست. فوق تخصص غدد داخلی(دیابت، تیروئید، رشد و بلوغ کودکان و نوجوانان، اختلالات هورمونی در زنان، چاقی، لاغری) آدرس:شیراز- خیابان زند- روبروی بیمارستان فقیهی- بین صورتگر و پوستچی طبقه بالای بانک مهر اقتصاد. تلفن پذیرش : ٢٣٤١٣٥٨ - ٢٣٥٣١٠٩ و٠٩١٧٢٢٥٧٤٩٢
دکتر بتول فرجی توی شیراز واقعا عالیه بسیار باسواد و با اخلاقه و واقعا به حرفهای مریض خوب گوش میده. اطلاعات علمی اش هم خیلی به روز هست. فوق تخصص غدد داخلی(دیابت، تیروئید، رشد و بلوغ کودکان و نوجوانان، اختلالات هورمونی در زنان، چاقی، لاغری) آدرس:شیراز- خیابان زند- روبروی بیمارستان فقیهی- بین صورتگر و پوستچی طبقه بالای بانک مهر اقتصاد. تلفن پذیرش : ٢٣٤١٣٥٨ - ٢٣٥٣١٠٩ و٠٩١٧٢٢٥٧٤٩٢
سلام. بله درسته من برای کم کاری تیروئید و چاقی ام رفتم پیش دکتر بتول فرجی خیلی خوب بود. فقط مطبش خیلی شلوغ بود و بعضی وقتها دیر نوبت میدن . من جاهای دیگه هم رفتم ولی از نتایج درمان ایشون واقعا راضی ام. استاد بسیار خوبی هستند. چاقی و وزن ام رو خیلی خوب کنترل کردند. الان هم همچنان تحت نظرشون هستم. برگ ارجاع از پزشک خانواده رو هم پذیرش میکنند که ویزیتشون با برگ ارجاع خیلی کم میشه. واقعا بهترین دکتر غدد داخلی هستند. بخصوص در مورد تیروئید و دیابت و اختلالات هورمونی.
وب سایت پی جو لیستی از بهترین پزشکان متخصص جراحی تیروئید در شیراز را به همراه آدرس و شماره تلفن تهیه کرده است. جهت دریافت اطلاعات بیشتر به لینک درج شده مراجعه نمایید. با تشکر.