2777
2789
عنوان

دوستی عجیبم

213 بازدید | 26 پست

من 18 سالمه و دوستم ( خانم هستن) 41 سالشونه
و با هم خیلی خیلی صمیمی هستیم ...
و این موضوع انقدر جدی شده که خانوادم روی ارتباطم با این خانم حساس شدن و گیر میدن و توی بیرون رفتن هام محدودیت ایجاد کردن .
من با همسن و سالای خودم زیاد نمیتونم ارتباط برقرار کنم و معمولا دوستی و ارتباطت های صمیمیم با بزرگتر از خودم بوده .
ایا این چیز عجیبه؟
کسایی که همسن و سال من هستن دیدشون نسبت به این قضیه چیه؟
و کسایی که همسن و سال دوستم(41) هستن دیدشون چیه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دوستانی با بازه سنی مختلف زیاد دارم، دقیقا چه مدلیه که خانواده حساس شدن؟

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانمها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

معلم مدرسم بود .اول از لحاظ روحی توی درسا حمایت میکرد و بعد خیلی خیلی صمیمی شدیمبه صورتی که ماهی چند ...

آها

خب این که معلمت بوده ایرادی ندارع چن مکان آشنا شدن هم مهمه

معلم مدرسم بود .اول از لحاظ روحی توی درسا حمایت میکرد و بعد خیلی خیلی صمیمی شدیمبه صورتی که ماهی چند ...

نه منم با معاون مدرسم دوستم هنوز ۴۱ سالشه اونم خیلی صمیمی هستیم

ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز