2777
2789
دکتر بتول فرجی توی شیراز واقعا عالیه بسیار باسواد و با اخلاقه و واقعا به حرفهای مریض خوب گوش میده. اطلاعات علمی اش هم خیلی به روز هست. فوق تخصص غدد داخلی(دیابت، تیروئید، رشد و بلوغ کودکان و نوجوانان، اختلالات هورمونی در زنان، چاقی، لاغری) آدرس:شیراز- خیابان زند- روبروی بیمارستان فقیهی- بین صورتگر و پوستچی طبقه بالای بانک مهر اقتصاد. تلفن پذیرش : ٢٣٤١٣٥٨ - ٢٣٥٣١٠٩ و٠٩١٧٢٢٥٧٤٩٢

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر بتول فرجی توی شیراز واقعا عالیه بسیار باسواد و با اخلاقه و واقعا به حرفهای مریض خوب گوش میده. اطلاعات علمی اش هم خیلی به روز هست. فوق تخصص غدد داخلی(دیابت، تیروئید، رشد و بلوغ کودکان و نوجوانان، اختلالات هورمونی در زنان، چاقی، لاغری) آدرس:شیراز- خیابان زند- روبروی بیمارستان فقیهی- بین صورتگر و پوستچی طبقه بالای بانک مهر اقتصاد. تلفن پذیرش : ٢٣٤١٣٥٨ - ٢٣٥٣١٠٩ و٠٩١٧٢٢٥٧٤٩٢
سلام. بله درسته من برای کم کاری تیروئید و چاقی ام رفتم پیش دکتر بتول فرجی خیلی خوب بود. فقط مطبش خیلی شلوغ بود و بعضی وقتها دیر نوبت میدن . من جاهای دیگه هم رفتم ولی از نتایج درمان ایشون واقعا راضی ام. استاد بسیار خوبی هستند. چاقی و وزن ام رو خیلی خوب کنترل کردند. الان هم همچنان تحت نظرشون هستم. برگ ارجاع از پزشک خانواده رو هم پذیرش میکنند که ویزیتشون با برگ ارجاع خیلی کم میشه. واقعا بهترین دکتر غدد داخلی هستند. بخصوص در مورد تیروئید و دیابت و اختلالات هورمونی.

سلام دوستان

اینم تقدیم به شما خوبان

لیست بهترین پزشکان فوق تخصص غدد در شیراز

لیست پزشکان فوق تخصص غدد، رشد و متابولیسم شیراز

عاشق مولانا و غزلیات دیوان شمس(ای یار ما عیار ما دام دل خمار ما  ** **  پا وامکش از کار ما بستان گرو دستان ما) و در حال همکاری با سایت محبوبم دکتر یاب هستـــم پزشکان تهران بهترین دکتر پوست در تهران  پزشکان مشهد - پزشکان اهواز - پزشکان اصفهان - پزشکان تبریز - پزشکان شیراز
دکتر بتول فرجی توی شیراز واقعا عالیه بسیار باسواد و با اخلاقه و واقعا به حرفهای مریض خوب گوش میده. ا ...

سلام ببخشید این خانم دکترفرجی تخصصش رو برای اطفال زده فقط?

خدایا چنان کن سرانجام کار      تو خشنود باشی و مارستگار💖

وب سایت پی جو لیستی از بهترین پزشکان متخصص جراحی تیروئید در شیراز را به همراه آدرس و شماره تلفن تهیه کرده است. جهت دریافت اطلاعات بیشتر به لینک درج شده مراجعه نمایید. با تشکر.

https://payju.ir/content/لیست-بهترین-متخصصین-جراحی-تیروئید-در-شیراز