2777
2789
عنوان

حامله ام چکار کنم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 12086 بازدید | 481 پست
بچه اولمه ولی من تازه ۴ ماهه عروسی کردم

خدا بهت هدیه داده میخوای دو دستی پسش بدی؟ اگه سالها درگیر نازایی و دوا و دکتر بودی میفهمیدی چه موهبتی نصیبت شده

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو این اوضاع واااااای الان همه چی ترسناکه حتی حامله شدن

چه اوضاعی ؟؟!! چرا الکی استرس و ترس میاندازیم به جون هم دیگه ؟!! تو این روزها همه باید به هم دلگرمی بدیم و کنار هم باشیم نه اینکه گول بازیهای رسانه ای و غیره رو بخوریم!

همه جای دنیا مشکلات وجود داره!

نه هیچ آدمی کامله و نه هیچ کشوری!

این سنت و قانون الهی هستش!

کاربریم به دلیل پست سیاسی معلق در هوا شده بچه ها!😐💔 عضو قدیمی سایتم.🥰

عزیزم من الان یک ساله اقدامم ولی بچه دار نمیشم..ننداز..خدا خواسته برات و مطمئن باش عاشقش میشی..انقد برکت و شادی وارد زندگیتون میشه که باورت نمیشه..خداراشاکر باش عزیزم

و مطمئن باش پیشمون نمیشی.

ولی اگر خدایی نکرده این خطای سقطرو انجام بدی..تا اخر عمر عواقبش باهاته..به عینه دیدم که میگم

هی تو..خوشگلترین لبخند دنیا رو داری🌈

نندازی هاااا....ازگناهش که بگذریم به این فکر کن وقتی خدا خواسته و تو نخواستی شاید روزی برسه که تو بخوای و دیگه خدا نخواد...پس اصلا فکر انداختنشو نکن،بسپار زندگیتو دست اونی که میدونه فردا چی میخواد بشه

دوستان جو نمیدن. سقط گناهه حالا در هر مرحله ای باشه

حالا شاید ایشون مذهبی نیس و مشورتشو درمورد اینده بگه باشه نه حلال و حرام بودن زوره عقاید تحمیل بشه و پای گناه کشیده شه وسط؟

اگه ایشون اونقد مذهبی بودن این سوال حتی به ذهنشونم نمیرشید سقط کنن یا نگه دارن بچه دوسالم میدونه سقط تو اسلام گناهه نیازی به یاداوری نیست

باشه🤣حسرت یه عروسی ساده به دلمون مونده اونوقت میخواین بچه بدنیا بیارین حتما

عزیزم ما که داریم عروسیمون میگیریم البته نگرفتیمم نگرفتیم چون نمیخام امثالی مثل شما عقده ای بیاد حالمون خراب کنه!!عروسی. ساده ک میتونم بگیرم تا اراده کنم عروسی که من میخام باید تو خوابت ببینی عزیز! بعدشم عادتته میری تاپیک هارو میبینی و عقدتو خالی میکنی؟