2777
2789
عنوان

حامله ام چکار کنم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 38746 بازدید | 565 پست
عزیزم هیچوقت ب سقط فکرنکن ما9ساله آرزوی بجه داریم 5بار باردارشدم ولی سقط شدن الانم باردار نمیشم

دقیقا خاله منم بعد 10 سال بچش به دنیا اومد یعنی سر 11 سال پسرش رو داشت

با آی وی اف باردار شد شما نمیتونی انجام بدی عزیزم؟

وزن شروع 3 بهمن = 82 وزن هدف 30 اسفند= 75 وزن هدف 30 فروردین= 70 🎉 به خودم قول دادم♥️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا خاله منم بعد 10 سال بچش به دنیا اومد یعنی سر 11 سال پسرش رو داشت با آی وی اف باردار شد شما نمی ...

آی یو آی انجام دادم باردارنشدم عزیزم اینقد خسته شدم ک نمیدونم از کجا دوباره درمان رو شروع کنم😢

لطفاهرکی تونست واسه شادی روح بابام یه صلوات یا فاتحه بفرسته😭🖤
فقط ترسم از اینه بندازم بعدا باردار نشمچون من حتی اورژانسی هم خورده بودم و باردار شدم...😭

سلام عزیزم

خواهش میکنم یه کم آروم باش

نمیدونی مادرشدن چه حس قشنگیه....

خدا تورو دوست داشته که این فندق رو بهت داده...

دوستم الان ۱۵ ساله ازدواج کرده و به هر دری زده تا حالا خدا بهش نی نی نداده...

پس شاکر باش عزیزم

اگه دوست داشتی جریان سقط پسر دومم رو برات مینویسم...

خیلی جالبه ومطمئنم بدردت میخوره

آی یو آی انجام دادم باردارنشدم عزیزم اینقد خسته شدم ک نمیدونم از کجا دوباره درمان رو شروع کنم😢

خاله من 2 بار قبلش باردار شد ولی خب نتونست نگه داره سر 3 ماه سر 2 ماه خودش سقط میشد

آخرش رفت آی وی اف کرد بچه براش موند

وزن شروع 3 بهمن = 82 وزن هدف 30 اسفند= 75 وزن هدف 30 فروردین= 70 🎉 به خودم قول دادم♥️

با سلام ...مادر شدن از لحاظ روحی و جسمی خیلی توانایی بالایی میخواد .خوب کارات زیاد میشه .خوابت کم میشه .از همه مهمتر مسئولیت تربیت که پاسخگوی خدا باید باشیم انطور که خدا ازمون انتظار داره تربیت کنیم .امامسئله شما کاملا فرق میکنه و مادر شدنتون در هر صورت هدیه ای از سمت خدا بوده .با همه سختی و عدم امادگی از خدا مدد بگید ومطمئن باش خدا کمکت میکنه .سخت هست اما مسیر رو هموار میکنه .هدیه ی خدا داده رو قدر بدون .برات دعا میکنم خدا کمکت کنه .و حرف انسانهایی که میگن سقط کن رو ثانیه ای فکر نکن .اونا خبر ندارن سقط بچه چقدر حبس روح داره .ووتاوان سنگین .بنده چون اطلاع دارم نظرم اینه توکل به خدا کن .توسل به ائمه .و تنها دغدغت تربیت الهی و دینی باشه .وگرنه غصه هیچ چیز دیگه رو نخور .مبارکت باشه و عاقبت بخیر

من امسال یکی سقط کردم و الان خدا هرکاری میکنم دیگه بهم نمیده

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود
هم از لحاظ روحی آمادگی صفره و هک اصلا دوست نداشتم ب این زودی بچه دار بشمفکرشو نمیکردم با یکبار حامله ...

اگر شرایط مالی را داری و خدا رو شکر با همسرت مشکلی نداری، آن شالله به کمک خانواده و همسرت، شرایط روحی هم ایجاد میشه. همین فردا که دنیا نمیاد. الان فکر کن خدا بهت یه کوچولو داده که درونت داره بزرگ میشه به جای فکرهای منفی به چیزای مثبت فکر کن. دنیا تا بوده همین بوده هر دورانی یه جور سختی بوده.

😭کاش ی موقعی بهم میداد ک از ذوق گریه کنم ن از اینک نمیخاستم و شده

سلام بانو

مطمئن باش عزیزم خدا خیر و صلاح بنده اش رو میخواد

شاید توی ظاهر قضیه تصور کنی که الان وقت بچه دار شدن نیست ولی بدون بعدا حتما از اینکه بچه دار شدی کلی خوشحال میشی و خدارو شکر میکنی شما الان رو میبینی ولی خدا آیندت رو پس به خدا اعتماد داشته باش

اینهارو کسی داره بهت میگه که دوماه بعد از عروسی باردار شد🦋

پیشاپیش مادر شدنت مبارک🌹

ان شاالله به سلامتی بغلش بگیری و بوش کنی❤️

مگه قاتلییییی؟

اصن ب سقط فکر نکن

از زمانی ک نطفه بسته میشه سقط حرامه

شاید این اولین و آخرین فرصتت برای تجربه مادری باشه

پس بیخیال دنیا و بچسب ب نینی

انشالله سالم بغلش کنی

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

چجوری حامله شدی؟توخواب کردنت؟

نی نی یار جمع کن این آشغالهای سگ سیبیل سایت رو

@niniyar

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود