2777
2789
عنوان

حامله ام چکار کنم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 38790 بازدید | 565 پست
من ندیدم دیگه بعد سقط بچه دار نشن مگه همون یدونه تخمک بود تموم شه؟ رو من ریپلای نزن طرف 5 سال دکتر م ...

شما ندیدی دلیل نمیشه این اتفاق نیوفته سقط اسیب میزنه به بدن اینقدر رحمو ضعیف میکنه که تا شیش ماه میگن اقدام نداشته باشین که رحم برگرده با حالت قبل من خیلی دیدم سقط کردن بقیه حاملگی هاشون بی دلیل سفط شده یا به سختی حامله شدن

بهترین ها سهم تویی که داری این متن رو میخونی💕 برای خوشبختی منم دعا کنید 

مودب باش تو اگه بدبختی حق نداری به من بگی بدبخت. من بدبخت نیستم حتی اگه دنبال استخدام تو آموزش و پرو ...

تاپیکای همه یه موردی داره مال من و شماهم روش

زاییدن رو همه بلدن اما مادربودن رو نه

توی تاپیکای خودتون هم هس الان روزی هزار بار عاق میکنم خانوادمو ک اگه صلاحیت نداشتن چرااااا بچه اوردن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعضی کاربرها از روی اهداف دیگه ای در تاپیک ها نظر می دهند و واقعا دلسوز استارتر نیستند امیدوارم خدا ...

😭کاش ی موقعی بهم میداد ک از ذوق گریه کنم ن از اینک نمیخاستم و شده

چ افتی عزیزم؟؟ منم مشکل داشت بیست روزه سقط کردم

کلا میگم خودش سقط بشه آدم انقد اذیت نمیشه تا خودت از قصد سقط کنی آدم خودش سقط کنه بعدا عذاب وجدان میگیره 😅🦦بعد رحم هم خیلی آسیب میبینه و ضخامتش کم و حداقل ۶تا۸ماه بعد سقط نباید اقدام کرد چون بدن و رحم به شدت ضغیفه

این سایت قانون داره همه نظر میدن حق نداری به بقیه بگی چرا نظر میدیبقول خودتون شما چه کار محلی😘

چی میگی ؟ الان ازکجای حرفم خودتو جا کردی؟ اصلا خوندی حرف من چی بود، باشه فهمیدیم شما هم زبون داری

😭کاش ی موقعی بهم میداد ک از ذوق گریه کنم ن از اینک نمیخاستم و شده

من بچه اولمو تو بدترین شرایط باردار شدم تو خوبه خونه خودتی دیگه نگه داشتمش و ضرر هم نکردم بالاخره یکیو ک باید بیاری

پادشاه قلبم👑 اونیه ک تنها ملکه ی قلبش منم❤

عزیزم میدونم آمادگی رو نداری دقیقا منم اینجور شدم افسردگی گرفتم داغون بودم ...تا سقط تو فکرم بودم ولی خانواده ام و همسرم نذاشتن از وقتی پسرم دنیا اومد خدا شاهد برکت آورد با خودش زندگیمون از این رو ب اون شد ..میدونم شرایط جامعه سخت ولی نکن سقط کنی تاوان باید بدی زندگیت ب مشکل میخوره مخصوصا الان ک یه ماه اس ...نکن عزیزم خواهش میکنم ...خیلی ها حسرت دارن بالاخره تو باید یدونه بیاری

کلا میگم خودش سقط بشه آدم انقد اذیت نمیشه تا خودت از قصد سقط کنی آدم خودش سقط کنه بعدا عذاب وجدان می ...

اخه فرق نداره مشکل داشته باشه دکتر دارومیده سقط بشه خیلیا اینجوری سقط القایی دارن ب منم گفت مراقب باش رحمت تمیز شده ب کوچکترین اشاره باردار میشی فکر نکنی حالا دیگه رحم ضعیف شده و حامله نمیشی حتما جلوگیری کن

پادشاه قلبم👑 اونیه ک تنها ملکه ی قلبش منم❤
[QUOTE=408984505]😭کاش ی موقعی بهم میداد ک از ذوق گریه کنم ن از اینک نمیخاستم و شده[/QUOTEمیشه بگی م ...

هم از لحاظ روحی آمادگی صفره و هک اصلا دوست نداشتم ب این زودی بچه دار بشم

فکرشو نمیکردم با یکبار حامله بشم اونم با قرص اورژانسی