من ندیدم دیگه بعد سقط بچه دار نشن مگه همون یدونه تخمک بود تموم شه؟ رو من ریپلای نزن طرف 5 سال دکتر م ...
شما ندیدی دلیل نمیشه این اتفاق نیوفته سقط اسیب میزنه به بدن اینقدر رحمو ضعیف میکنه که تا شیش ماه میگن اقدام نداشته باشین که رحم برگرده با حالت قبل من خیلی دیدم سقط کردن بقیه حاملگی هاشون بی دلیل سفط شده یا به سختی حامله شدن
بهترین ها سهم تویی که داری این متن رو میخونی💕 برای خوشبختی منم دعا کنید
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
کلا میگم خودش سقط بشه آدم انقد اذیت نمیشه تا خودت از قصد سقط کنی آدم خودش سقط کنه بعدا عذاب وجدان میگیره 😅🦦بعد رحم هم خیلی آسیب میبینه و ضخامتش کم و حداقل ۶تا۸ماه بعد سقط نباید اقدام کرد چون بدن و رحم به شدت ضغیفه
عزیزم میدونم آمادگی رو نداری دقیقا منم اینجور شدم افسردگی گرفتم داغون بودم ...تا سقط تو فکرم بودم ولی خانواده ام و همسرم نذاشتن از وقتی پسرم دنیا اومد خدا شاهد برکت آورد با خودش زندگیمون از این رو ب اون شد ..میدونم شرایط جامعه سخت ولی نکن سقط کنی تاوان باید بدی زندگیت ب مشکل میخوره مخصوصا الان ک یه ماه اس ...نکن عزیزم خواهش میکنم ...خیلی ها حسرت دارن بالاخره تو باید یدونه بیاری
کلا میگم خودش سقط بشه آدم انقد اذیت نمیشه تا خودت از قصد سقط کنی آدم خودش سقط کنه بعدا عذاب وجدان می ...
اخه فرق نداره مشکل داشته باشه دکتر دارومیده سقط بشه خیلیا اینجوری سقط القایی دارن ب منم گفت مراقب باش رحمت تمیز شده ب کوچکترین اشاره باردار میشی فکر نکنی حالا دیگه رحم ضعیف شده و حامله نمیشی حتما جلوگیری کن