2777
2789
عنوان

حامله ام چکار کنم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 38913 بازدید | 565 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه لوبیاست انسان نیست چیزی نداره یه تیکه گوشت همین

شما درست میگید همون یه تیکه گوشت هم انسانه میخوای قبول کن میخوای نکن

این کارو زن داداش من کرد و ضربه اش هم خورد الان ۲۰ ساله د حسرت بچه است کلی ای وی اف و انتقال زده هیچی به هیچی حالا تو حسرت بچه است خدا یه جوری بلاخره میزنه دیگه خوددانید

اگه جوابتو ندادم رو من دیگه ریپ نزن » خدایا سپردم دست خودت ، خودت به بهترین شکل بساز 💋
عزیزم خودتون باید سفت وسخت جلوگیری میکردین الان که یه موجود زندست کشتنش مثل قتل میمونه نکن این کارو

من حتی اورژانسی هم خورده بودم و باردار شدم...😭 با یکبار فقط !

همون لوبیا هم جاندار وقتی تشکیل بشه میشه جان دار هرجوری دوست داری فکر کن ولی اون بچه زنده است و الان ...

چقد چرت و پرت میگی😂

مگه خودت بچه نداری؟ نرفتی سونو تاحالا ؟ دکتر زنان که رفتی دیگه انشالله

این حرفا چیه؟

اوسکول

گناهش که هیچی ،اگه دیگه بچه دار نشه تو میای جواب بدی؟ اینجوری راحت تشویق میکنی به سقط

من ندیدم دیگه بعد سقط بچه دار نشن مگه همون یدونه تخمک بود تموم شه؟ رو من ریپلای نزن

طرف 5 سال دکتر میره ماهی یدونه آمپول میزنه کلی هزینه میکنه بچه بیاره روزی 3 بار بچه رو عین سگ میزنه چه برسه دلت نخواد بچه بیاری ولی بیاری

وزن شروع 3 بهمن = 82 وزن هدف 30 اسفند= 75 وزن هدف 30 فروردین= 70 🎉 به خودم قول دادم♥️

وقتی کارتو میکردی حالیت نبود میخوای یا نمیخوای الان یادت افتاده

چند روزه همه کارشون کردن حامله شدن حالا یادشون افتاده نمیخوان یا شوهرشون نمیخواد عقل ندارن ملت راحتن

خدا همرو شفا بده

بچه اولمه ولی من تازه ۴ ماهه عروسی کردم

عزیزه دلم مبارکت باشه ایشالله قدمش پر خیر باشه برات بنظرم با جون و دل قبولش کن دوسش داشته باشه خدا دوست داشته بهت یه کوچولو داده ناشکری نکن اگه بدونی تو مطب زنان چقدر ادم چندین سال منتظر این لحظه ان

بهترین ها سهم تویی که داری این متن رو میخونی💕 برای خوشبختی منم دعا کنید