2777
2789
عنوان

حامله ام چکار کنم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 38790 بازدید | 565 پست
نگه دار من الان یکی میشناسم ۵سال بچه میخاد نمیشه حتی آی وی اف هم کرد نشد...سقط نکن خدا قهرش میگیره ش ...

منم الان یکی رو میشناسم بچه نمیخواست ۴ تا بچه داره. هر کاری میکرد بازم بچه دار میشد.

چه ربطی به مسئله این بنده خدا داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما نه فقیریم نه بی پول. چطور حرف شما که ندیده و نشناخته برچسب می زنی معتبره ولی ما نه؟

بدبخت به تاپیک های تک تکمون نگاه کن ببین چخبرهههه

فردا اون بچه انواع خواسته هارو داره اگه نتونی برآوردش کنی چی؟

فقیری که دنبال استخدامی آموزش پرورشی خب با اون حقوق مزخرفی ک میدن به ماها ....😑

این سایت قانون داره همه نظر میدن حق نداری به بقیه بگی چرا نظر میدیبقول خودتون شما چه کار محلی😘

بانو پخت و پز کرد🤌🏻🎀

وزن شروع 3 بهمن = 82 وزن هدف 30 اسفند= 75 وزن هدف 30 فروردین= 70 🎉 به خودم قول دادم♥️

بدبخت به تاپیک های تک تکمون نگاه کن ببین چخبرهههه فردا اون بچه انواع خواسته هارو داره اگه نتونی برآو ...

مودب باش تو اگه بدبختی حق نداری به من بگی بدبخت. من بدبخت نیستم حتی اگه دنبال استخدام تو آموزش و پرورش باشم. حالا رفتی تاپیک ها رو گشتی هیچی دستگیرت نشد گیر دادی به آموزش و پرورش.

۱ ماهمه تازه

سلام عزیزم

خواهش میکنم یه مقدار صبوری کن و دو سه روز بزار تا آروم تر بشی و تصمیم درست رو بگیری...

من همچین تجربه ای داشتم...هرروز ۱۰۰۰بار خداروشکر میکنم که پسرم رو نگه داشتم...نمیدونی چه پسر نازی هست هر دفعه که تو صورتش نگاه میکنم از خودم خجالت میکشم که چه تصمیم احمقانه ای داشتم میگرفتم..!!!!

تورو به جون مامانت یه کم فکر کن...

خدا خودش بهترین برنامه ریز هست به خودش توکل کن❤️