2777
2789
عنوان

از بهداشت شوهراتون راضی هستین🤌🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 132024 بازدید | 744 پست

🙂😁

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

خیلیییی تمیزه،من خودم وسواس دارم واقعا روی تمیزی ولی اونم شکر خدا مثل خودمه از سرکار برگرده میگه نرم دوش بگیرم دیونه میشم یا حتما دست و پاهاشو میشوره بعد کار اگر نتونه دوش بگیره

از لحاظ شیو موی زائد هم هیچ وقت ندیدم یادش بره یا انجام نده

شکر خدا اینطوریه اگر یک درصد تمیز نبود خودمو میکشتم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر ندارم ولی بابام اینقدر تمیزه تند تند حموم میره. لباساشو تا میکنه. حتی روی نظافت خونه حساسه. یه وقت ببینه جایی کثیفه خودش پا میشه جارو برقی میکشه طی میکشه گاز رو تند تند تمیز میکنه. خیلی زیاد مرتبه

بخورررمیره بهشت توکه نمیدونی

جاری بزرگم خیلی مذهبیه ....همه چی تمام

میگه یه شب دلپیچه شدید داشتم،یه کوچولو با صدای جووووووو در رفت از من(صداکم بووو زیاد)

شوهرش بیدارشده بود با تعجب نگاهش کرده بود

انگار توقع نداشته و سوپرایزشده😂😂🤐

جاریم میگه مررررردم ازخجالت،میگه خیلی جدی بهش گفتم بخاطر تو اینکارو کردم چون عمرت زیاد میشه🤣🤣🤣🤣🤣

بدبخت شوهره مظلوم،گفته بود مرسی شببخیر🙄😂😂

شوهر ک ندارم ولی پارتنرم خیلی تمیزه

من اینجا ریشه در خاکم،من اینجا عاشق این خاک اگر آلوده یا پاکم من اینجا تا نفس باقیست می مانم من از اینجا چه میخواهم نمیدانم امید روشنایی گرچه در این تیرگی ها نیست من اینجا باز در این دشت خشک تشنه می رانم من اینجا روزی آخر از دل این خاک با دست تهی گل برمی افشانم من اینجا روزی آخر از ستیغ کوه چون خورشید سرود فتح می خوانم و میدانم تو روزی باز خواهی گشت...

واقعا شماهایی ک شوهر دادینمردی هست ک بصورت طبیعی بوی خوش داشته باشه ؟؟

آره عزیزم نگران نباش...بعضیاشون بوی عرق سنگین ندارن. انشاالله یه خوشبو نصیبت بشه.

انشاا.. برآوردگی حاجت دل تک تک شما نی نی سایتیای مهربون
اکسم ، هر دو هفته میرفت حموم و من مشکلی نداشتم عرقش بو نمیداد هواهم سرد بود ولی کلش موهاش بلند بود چ ...

واقعا شانس اوردی به اکس تبدیل شده

تا حالا ندیده بودم کسی رو بخاطر تمیز بودنش مسخره کنن ،عجوبه بوده

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.