2777
2789
عنوان

بچم سقط شد 😔😭

556 بازدید | 52 پست

سلام بچه ها دو روز پیش تو دلیم رفت 

خیلی حالم بده خیلی 

انگار تو شکمم یه حفره خالیه باورم نمیشه فک میکنم هنوز دارمش 

حس میکنم هنوز باردارم 

دلم داره میترکه 

بد طور خورده تو ذوقم 

دوس دارم زود باردار بشم 

دوس دارم زود بازم برم تو اون حال و فضا 

من 6 هفته سقط کردم چند وقت بعد دوباره میتونم باردار بشم 

مامانم میگه 5یا 6ماه صبر کن زود اقدان نکن ولی من دق میکنم 

شما چندوقت بعد دوباره باردارشدید 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول ببین چرا سقط شد بعد دوباره بزار باید ازمایش بدی بررسی کنند

اگر خدا بخواهد غیر ممکن، ممکن می شود.عزیزم که با چشم های قشنگت امضا من را می خوانی با قلب مهربونت برام دعا کن.

واقعا متاسفم برات عزیزم،حتما حکمتی بوده،علت سقطت چی بود و از دکتر بپرس که کی اقدلم کنی

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️برای سلامتی خانوادم و خانوادت یک صلوات میفرستی؟؟🙂👨‍👩‍👦ممنون🥀با نظرم مخالفی ریپلای نکن اعصاب بحث کردن با 🐑هارو ندارم    ،تیکر تولد۱سالگی پسرم  

عزیزم انشاءالله زودی یه نینی دبگه میاد تو دلت 

معمولا ۳ ماه

این شادمانی که اکنون در دست توست مدت زیادی نخواهد ماند.این دستان نرم کوچکی که دردست تو آشیانه دارد در حالیکه در افتاب قدم می زنی همیشه با تو نخواهد بود، همین گونه این پآهای کوچکی که در کنارت می دود و باصدای مشتاقی که بدون وقفه و باهیجان هزاران سوال از تو می کند تا ابد نیستند.این صورتهای قابل اعتماد که به طرف تو توجه می کنند، یابازوان کوچکی که بر گردن تو حلقه می شوند و لبان نرمی که بر روی گونه های تو فشار می آورند دایمی نیستند.قلب خودت را بر ایشان اارزانی بدار، روزهایشان را از شادی پر کن، در خوشی و شادمانی معصومانه شان شریک باش که طفولیت جز روزی بیش نیست و با چشم بر هم زدنی از دست خواهد رفت❤