2777
2789
عنوان

بچم سقط شد 😔😭

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 52 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1232182/از-بین-شما-کسی-هست-تو-خواب-صادقانه-با-امواتش-رابطه-داشته-باشه-و-از-برزخ-و-شب-عزیزم این تاپیکو بخون دلت آروم شهاول?page=102

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨

عزیزدلم‌خودتو تقویت کن‌شلوار حتما بپوش جوراب‌پشمی بپوش کمرتو ببند‌خودتو گرم‌نگه دار‌.سه شیرهوحتما بخور مایعات بخور جون بگیری.تا 6 ماه خودتو بسازز 6‌ماه دیگ برو اقدام‌خوشگلم اصنم ناراحت نشو میفهممت درکت میکنم منم این شرایطو کشیدم ولی حتما ب نودت برس سردیجات سعی کن کمتر استفاده کنی

۱۴۰۰/۱/0۲....از امضام رد نشو راخت بیا یه دقه😢. ... 1399/۱۲/۱۴بچه ها من جیگر گوشمو از دست دادم دعا کنید خدا باز بهم ببخشه و واسه آروم شدن داغ دلم صلوات بفرستید لطفا... 1399/۱۲/۰۴امروز صدای قلب معجزه خدارو شنیدم😍.   ..  1399/۱۱/۱9 من امروز فهمیدم مامان شدم دعا کنید‌سالم‌و سلامت بغلم‌بگیرمش .الهی‌قربونش بشه مامانش ک‌خیلی دلش‌میخواد ‌یه‌ کاکل زری خدا بهش‌بده.خدایا کوچیکتم‌‌ یه سالم و نمکیشو ب‌منم‌بده 😊واسه خوشبخت شدنم و رسیدن به خواسته دلم یه صلوات مهمونم میکنید💚
من شهریور ماه شش هفته سقط داشتم رفتم پیش یه دکتر خیلی با تجربه یه پیرمرد مهربون  بهم گفت سیکل ...

یه جا همین حرفتوخوندم که گفته بود فاصله انداختن ممکنه نذاره باردار بشی