2777
2789
عنوان

بچم سقط شد 😔😭

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 52 پست
یه جا همین حرفتوخوندم که گفته بود فاصله انداختن ممکنه نذاره باردار بشی

راستش من خیلی خرج کردم 

دکترم بهم گفته بود ازمایش ژنتیک باید انجام بدی رفتیم هزینه اشو پرسیدیم گفت ۵ میلیون واقعا برامون سنگین بود و نمیتونستیم این آزمایش رو انجام بدیم

بهم اون دکتر مهربون رو معرفی کردن وقتی رفتم پیشش خیلی بهم امید داد و گفت دکترای الان فقط برای پول به شماها میگن باردار نشید که مدام برید پیششون و خرج کنید

گفت زود اقدام کن و تنها چیزی که باید رعایت کنی آرامش و استرس نداشتنه چون استرس باعث سقط مجدد میشه

توکلت بخدا باشه گلم

خدایا شکرت بابت گل نازی که به من و همسرم هدیه دادی❤️🤲🏻خدای بزرگ و مهربون دامن همه ی منتظرا رو سبز کن و شب نخوابی با نی نی رو بهشون بچشون🤲🏻😏🤪🤩😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انگار راه گلومو بستن 😭

غصه نخور هوب میفهممت خیلی بده‌حمتی توش بوده این‌بار حواست باسه تو تا میتونی‌خودتو تقویت کن الانوکلی از‌ انرژیت رفته غصه نخورد نشین ی پوشه‌خونه ها پاشو هودتو جمعو حور کن حسابی واسه 6.7 ماه  دیگت برنامه بریز تا 40 روز احتمالا لک‌داری بعدش جلوگیری داشته باشیا نزاری باردار بشیا رحمت‌اماده نیست 

۱۴۰۰/۱/0۲....از امضام رد نشو راخت بیا یه دقه😢. ... 1399/۱۲/۱۴بچه ها من جیگر گوشمو از دست دادم دعا کنید خدا باز بهم ببخشه و واسه آروم شدن داغ دلم صلوات بفرستید لطفا... 1399/۱۲/۰۴امروز صدای قلب معجزه خدارو شنیدم😍.   ..  1399/۱۱/۱9 من امروز فهمیدم مامان شدم دعا کنید‌سالم‌و سلامت بغلم‌بگیرمش .الهی‌قربونش بشه مامانش ک‌خیلی دلش‌میخواد ‌یه‌ کاکل زری خدا بهش‌بده.خدایا کوچیکتم‌‌ یه سالم و نمکیشو ب‌منم‌بده 😊واسه خوشبخت شدنم و رسیدن به خواسته دلم یه صلوات مهمونم میکنید💚
توکل بخدا برام دعا کن

ان شاالله ماه دیگه تاپیک بارداریتو بذاری گلم

شما هم برای من دعا کن باردار باشم😔

شوهرم ضعیفه 

خدایا شکرت بابت گل نازی که به من و همسرم هدیه دادی❤️🤲🏻خدای بزرگ و مهربون دامن همه ی منتظرا رو سبز کن و شب نخوابی با نی نی رو بهشون بچشون🤲🏻😏🤪🤩😍
غصه نخور هوب میفهممت خیلی بده‌حمتی توش بوده این‌بار حواست باسه تو تا میتونی‌خودتو تقویت کن الانوکلی ...

باشه ولی 6 7 ماه خیلیه 

دق میکنم انگار پوچم 😭

7ماه دیگه دیگه باید 8 ماهه میشدم