2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من داشتم۴تا

دادم خیریه😐

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
تاثیر داره عزیزم ؟ ی اقایی گفت ب من گفت خارجیش ۱۵۰ ایناس ایرانیش ارزونه من هنو احتیاج دارم نمیدونم چ ...

راست میگی😲😲🤤🤤🤤😲😲من پارسال خارجیش رو خریدم دونه ای۱۵

تومن

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
تاثیر داره عزیزم ؟ ی اقایی گفت ب من گفت خارجیش ۱۵۰ ایناس ایرانیش ارزونه من هنو احتیاج دارم نمیدونم چ ...

ن بابا چ خبره

من خارجیش خردیم ۱۲تومن

جان منی تو پسرم❤(گل پسری دارم چشم رنگیه سرخ و سفیدوتپلیه ی)😍❤🧿

من ازاینا ۹تادارم.بنظرتون بندازم بره یا چیکارکنم..شهریورماه زایمان زودرس داشتم دیگه نزدم تازه خریده بودم 

٩شهریور ٩٨بچموشش ماهه زایمان کردم و ازدست دادم😔ولی خدابعد٨ماه یه دختر خوشگل بهم داد😍باوجود واریکوسل شوهرم که نه دارویی مصرف میکنه نه عمل میکنه😡هردوبارم بایه باراقدام باردارشدم...تاخدانخادبرگ ازدرخت نمیفته☺️خدایاشکرت 
راست میگی😲😲🤤🤤🤤😲😲من پارسال خارجیش رو خریدم دونه ای۱۵ تومن

ماهم 

2سری زدم 12 و 20تومن فکرکنم بود

اخه یه ماهیه از بیشتر از10نفر زدم پرولوتون نیست

خدایا بخاطر همه چی شکر
من ازاینا ۹تادارم.بنظرتون بندازم بره یا چیکارکنم..شهریورماه زایمان زودرس داشتم دیگه نزدم تازه خریده ...

خارجن؟؟

نمیفروشید؟؟

ماهم  2سری زدم 12 و 20تومن فکرکنم بود اخه یه ماهیه از بیشتر از10نفر زدم پرولوتون نیست

هست سهمیه بندیش کردن

باید تو داروخانه اشنا داشته باشی

من س تا گیر اوردم

ولی خیلی میخام چون در معرض زایمان زودرسم😭😭

من ازاینا ۹تادارم.بنظرتون بندازم بره یا چیکارکنم..شهریورماه زایمان زودرس داشتم دیگه نزدم تازه خریده ...

ن ننداز

اگه خارجین من ازت میخرمشون.

یرویکست کوتا بود؟؟

خارجن؟؟ نمیفروشید؟؟

عکسشوفرستادم ..ازاینه؟؟

٩شهریور ٩٨بچموشش ماهه زایمان کردم و ازدست دادم😔ولی خدابعد٨ماه یه دختر خوشگل بهم داد😍باوجود واریکوسل شوهرم که نه دارویی مصرف میکنه نه عمل میکنه😡هردوبارم بایه باراقدام باردارشدم...تاخدانخادبرگ ازدرخت نمیفته☺️خدایاشکرت