ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ن ننداز اگه خارجین من ازت میخرمشون. یرویکست کوتا بود؟؟
خون ریزی داشتم قط نمیشد دکتر داد تا اخربارداری بزنم که شش ماهه زایمان کردم..پیدانمیشد به زور دوس شوهرم داروخونه داشت پیداکرد داد ۱۰تا ...یکیش زدم ۹تاموند ..حالا موندم بدم به کی یا بندازم دور ...کدوم شهرین شما
٩شهریور ٩٨بچموشش ماهه زایمان کردم و ازدست دادم😔ولی خدابعد٨ماه یه دختر خوشگل بهم داد😍باوجود واریکوسل شوهرم که نه دارویی مصرف میکنه نه عمل میکنه😡هردوبارم بایه باراقدام باردارشدم...تاخدانخادبرگ ازدرخت نمیفته☺️خدایاشکرت
ای بابا ب ما فک کنم انداختن ....من هنوز احتیاج دارم ...تاثیرم داشت عزیزم ؟از چند هفتگی میزدین کی زا ...
من نزدم😎خریدم اما نزدم
....دکترم زیادی احتیاط میکرد .من فقط یکم زیر دلم گاهی درد میگرفت که اکثر باردارها همینطور بودن اما دکترم به منگفت برااحتیاط بزن
منم خریدم امانزدم شکر خدا چیزی هم نشد.۳۸هفتهو۳روز سز شدم🤗
خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین ....
ن ننداز بره اگ خارجی بودن من میخریدمشون😭😭 چن هفته به دنیا اومد؟
۲۵هفته..نمیدونم خارجیه یا چی..پیدانمیشد اینارم گرفتیم نوشته بود نصف بزنم..
٩شهریور ٩٨بچموشش ماهه زایمان کردم و ازدست دادم😔ولی خدابعد٨ماه یه دختر خوشگل بهم داد😍باوجود واریکوسل شوهرم که نه دارویی مصرف میکنه نه عمل میکنه😡هردوبارم بایه باراقدام باردارشدم...تاخدانخادبرگ ازدرخت نمیفته☺️خدایاشکرت