2777
2789
اره لطف میکنی

ببین به دکتر پیره، طوریکه پزشک بچگی خودمم بوده، ولی فوق العادس، اصلا داروی الکی نمیده و با معاینه هم قشنگ میفهمه چشه و فوق العاده با تجربه و عالیه، مطبش یه مطب قدیمیه و اکثرا خلوته، اسمش دکتر سلجوقی 66930258،مطبش ستارخان، هرروز معمولا هستش از چهار و نیم تقریبا میاد تا 7،ولی هرروز خواستی بری روز قبلش بزن بپرس فردا هست یا نه

💗💗💗

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دوتا دختر دارم. خب قطعا دوتا بچه حوصله و زمان بیشتری می طلبه. ولی پشیمون نیستم با اینکه دختر کوچی ...

عزیزم میسازم باهم منم دخترم ۴سالو نیم فک کنم باردار باشم میترسم اولیع اذیت شه

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣
۱۷ماهشه حاضرم جونمو بدم فقط اذیتم نکنه تو این ۱۷ماه زجری نبوده ک نکشم عذاب من با مادر ی بچه معلول یک ...

دیر بچه دار شدی یا زود

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣
دیر بچه دار شدی یا زود

بعد ۴سال اقدام کردم والا اقدام اونجوریم نبود چون من تنبلی تخمدان داشتمو اصلا احتمال نمیدادم ک باردار شم بیشتر بگم رابطه کنترل نشده بود الانم ۲۴سالمه بچمم ک ۱۷ماهشه

محکم بشین دلم این دور اخره
بعد ۴سال اقدام کردم والا اقدام اونجوریم نبود چون من تنبلی تخمدان داشتمو اصلا احتمال نمیدادم ک باردار ...

اهان اخه خیلی زود یا خیلی دیر ادم بیاره سختشه خیلی دیر ک بیشتر چون ادم عادت نداره ب اینکه بچه داری کنه من خودم تو بیستم بچمم تو ۵ساله ب منم سخت گذشت منم خیلی غر میزدم الان بزرگم شد همینطوریه مریضی نها ولی چون دوتربیتی شده واقعا غذاب دارم میکشم ایشالا دخترتون بهتر شه بزرگ شه میگی چرا خودمو حرص دادم منم تنبلی دارم 

اهان اخه خیلی زود یا خیلی دیر ادم بیاره سختشه خیلی دیر ک بیشتر چون ادم عادت نداره ب اینکه بچه داری ک ...

مرسی عزیزم کاش دختر بود عزیزم پسره و شدیدترین ضربه رو وقتی خوردم ک جنسیتشو فهمیدم هنوزم ک هنوزه نتونستم باهاش کنار بیام میدونم اتشتباست اما دست من نیست از پسر متنفرم شدید همه اینا نقش داشتن باهم با بلاهایی ک اولاش سر بچه اومد اصلا از هرچی بچه بود متنفر شدم

از اوردن اولیش مثه سگ پشیمونم شبانه روز میگم غلط کردم مرگمو بده خدا به جایی رسیدم ک بهش میگم چرا نمی ...

واقعا حیف اون بچه که مال شما شده.مگه اون بچه چه گناهی کرده که شما بهش میگی کاش بمیری واقعا متاسفم خیلی ناراحت شدم یه لحظه خودتو بزار جای بچت مامانت بهت بگه کاش بمیری چیکار میکنی؟

Canim kandim😍😎
واقعا حیف اون بچه که مال شما شده.مگه اون بچه چه گناهی کرده که شما بهش میگی کاش بمیری واقعا متاسفم خی ...

عزیزم من اونروز خیلی اعصابم داغون بود بچم تو بدترین شکل ممکن ک فکرشو کنی بود چرک خشکن مصرف میکردو دوازده ساعت بود ک لب به حتی شیر نمیزد چون بالا میاورد بعدش من اونجوری گفتم چون واقعا اختیارمو از دست دادم ۱ماهه ک مدام مشکلات جدی براش پیش میادو منم بریده بودم.نمیخوام خودمو تبرئه کنم چون پستای قبلمو ببینی توضیح دادم درباره شرایطم درهرصورت خودمم گفتم ک کاش بچه من نبود کاش اصلا نازا بودم تا به ی بچه ناخواسته اینجوری ظلم نمیکردم