2777
2789
مایه عذابمه همش مریضه ۱۷ماهشه و تو این ۱۷ماه خون بدلم کرده ی روز خوش نداشتم دیشب تو ی تاپیک دیگه توض ...

احتمالارفلاکس داره تا۲سالگی درست میشه شایدحاملگیت بدوپراسترس بوده چون بچه فقط تواون جورشرایط اینفدنااروم بدنیامیاو

نفس من زندگی من پسرای قشنگم
چندوقتشه؟ حتما نوزاده وخب مسلما سختیا و اذیتهای خودش رو داره ولی بایدصبور بود یه کم بزرگتر بشه جونت ...

۱۷ماهشه حاضرم جونمو بدم فقط اذیتم نکنه تو این ۱۷ماه زجری نبوده ک نکشم عذاب من با مادر ی بچه معلول یکیه بخدا میدونم بچه خوبی و بدی داره ولی این همش بدیه همش اذیته همش مریضیه دم به دم مشکل جدیده دم به دم بدتر شدنشه اه اه متنفرم از هرچی بچست دلم میخواد برگردم به دوران قبل بچه چقدر شاد بودم چقدر لذت میبردم ۱۷ماهه ک واقعا حالم خوب نیست بقیه لذت میبرن از بچه هاشون اما من واقعا حسی ندارم بهش

محکم بشین دلم این دور اخره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باز از اب گل دراومده من پسرم تازه دو سالشه از یه طرف میگم بیارم باهم بزرگ بشن از یه طرف اعصاب و استر ...

اگه اعصابش داری بیار چون هرچی هی بیشتر بگذره دل خودت سرد میشه البته من خودم هنوز سنی ندارم گفتم بزارم یه مدت دیگه بگذره.. 

مگه انتظارداری بمیره که میگی چرانمیمیری؟؟؟؟خدانکنه یکم صبروحوصله بخرج بده زندگیت بچته بقیه جیزاپوچن

اتفاقا زندگیم خکدمم بچه ای ک فقط داره عذابم میده وقتی بزرگتر شه ک بدتره مگه مشکلات جوونا و جامعه و اینارو نمیبینید ک میگی بزرگ بشه خوب میشه والا بچگیش بهتر بود الان خیلی بدتر شده

من سه تا خودم آوردم و اصلا حتی یک لحظه هم از کاری ک کردم پشیمون نشدم حتی تو اوج خستگی...و چهارمی رو هم میخام اگه خدا بخاد تو هم اگه با عشق بیاریش و ب کارت اعتقاد داشته باشی اصلا پشیمون نمیشی

💗💗💗

فعلا که پشیمون نیستم

فکرم نمیکنم پشیمون بشم چون خودم خواستم به دنیابیارمش پای همچیش وایمیسم انشالله سالم باشه بقیه چیزاحل میشه

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
از اوردن اولیش مثه سگ پشیمونم شبانه روز میگم غلط کردم مرگمو بده خدا به جایی رسیدم ک بهش میگم چرا نمی ...

واااااي عزيزم تو رو خدا نگو گناه داره چطوري دلت مياد بچه ها خيلي معصومن فرشته ان ..

🎁🎁مادر دو تا دختر بودن خيلي حس قشنگ و روياييه💖💖💖
احتمالارفلاکس داره تا۲سالگی درست میشه شایدحاملگیت بدوپراسترس بوده چون بچه فقط تواون جورشرایط اینفدنا ...

ن حاملگیم عالی بود ن استرسی ن چیزی هرچقدر حاملگی و قبلش لذت بردم و کیف کردم از وقتی بدنیا اومده از دماغم دراورده س روزگیش گفتن فابیسم داره و تکرارش ۴ماهگی تا ۴ماهگیش مرده ۱ماهگی گفتن الرژی به پروتئین گاوی رژیم بگیر هیچی نخوردم فقط مرغ ابپز و برنج و همین ک اذیت نشه اما بازم مدام بالا میاورد و اسهال بود تا ۵ماهگی دکترشو عوض کردم گفت شیرتو قطع کن به شیرت حساسه تا ۶ماهگی با قطره چکان شیر دادم لب نمیزد ن سینه ن شیشه بعدشم ک غذا نمیخورد غذا میدی تف میکنه بیرون تو دوماهگی واکسن زد نگو حساسیت داشته به سیاه سرفه داشت تشنج میکرد تو بیمارستان جوری زجه میزدم ک میخواستن منو بستری کنن تو ۸ماهگی سوجذب گرفت تو ۱۰ماهگی توقف رشد الانم ک همش باهمه و اصلا غذا نمیخوره و مریضم ک شده دیگه واقعا خسته شدم هیچکس عذابی ک میکشمو درک نمیکنه😭😭