2777
2789
به نطرم اولی قشنگ بزرگ بشه و بره مدرسه بعد دومی رو بیار

كاري كه من كردم

دختر اولم كلاس اول دبستانش كه تموم شد خواهرش دنيا اومد😊سخته واي اصلا پشيمون نيستم با وجود اينكه الان يك ماهه به شدت بدخواب شده و شبا نميذاره بخوابيم

از بقیه زندگیت راضی هستی؟یا دق دلیتو سر بچت خالی میکنی؟گناه داره به خدا

بله از زندگیم راضیم شوهر خوب خونه زندگی خوب شرایط مالی خوب مادزپدر عالی فقط این خون به دلم کرده فقط این

محکم بشین دلم این دور اخره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهي قربونش برم الان جلوي تلوزيون نشسته ميخوام بخورمش ولي سختيهايي هم داره شده كه گفتم همون  يكي كافي بود نبايد دوميرا  مياوردم اگه مثل من طرفدار تك فرزندي نيار پشيمون ميشي 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
اتفاقا زندگیم خکدمم بچه ای ک فقط داره عذابم میده وقتی بزرگتر شه ک بدتره مگه مشکلات جوونا و جامعه و ا ...

شمااصلانبایدبچه دارمیشدین شایدهم شوهرتون توبچه داری کمک نمیکنه من ندیدم تاحالاکسی اینقدازبچش بدش بیاد.بچه تکه ای ازوجودانسانه ومثل یه وروجک وشیطون اذیتدمیکنه وشلوغ میکنه اینقدجذاب نگهداری ازبچه که من حاضرنبستم یروزازشون دورباشم مطمئن باش ازاین حرفات مشیمون مبشی نعمت خداست اینقدرکفرنگو

نفس من زندگی من پسرای قشنگم
من سه تا خودم آوردم و اصلا حتی یک لحظه هم از کاری ک کردم پشیمون نشدم حتی تو اوج خستگی...و چهارمی رو ...

ای ول به غیرتت با چه اختلاف سنی آوردی؟کمکی هم داری یا خودت تنهایی؟منم خیلی دوست دارم ولی هم اعصابم خیلی ضعیفه هم زود خسته میشم از کار،با همین یه دونه از صبح تا شب سر پام

بله از زندگیم راضیم شوهر خوب خونه زندگی خوب شرایط مالی خوب مادزپدر عالی فقط این خون به دلم کرده فقط ...

دختره يا پسر؟ 

دقيقا چكار ميكنه كه خون به دلت شده؟

مريض ميشه كه مقصر نيست طفلك

حتما خیلی آدم صبور و پرتلاشی هستی چندسالته؟ بچه هات چندساله ان؟

برعکس زمانی ک دختر خونه بودم خیلی ناز نازی بودم و حتی بعد از ازدواج هم همسرم ب شدت لوسم می‌کرد و نازمو می‌کشید، من ب شدت آدم مثبت اندیشیم و همسرمم واقعا فرشتس و پا ب پا تو بچه داری و همه چیز همراهم میاد، خودم 33 سالمه، بچه هام اولی 7 سال، دومی چهار سال و نیم و سومی تازه یک سالش شده

💗💗💗
بچه من دیگه بزرگ شده و کاری نداره اطرافیان مرتب میگن دومی رو نمیخواهی؟ نمیدونم چرا متوجه شرایط کشور ...

من حالا هنوز بچه اولمو حامله ام 

مادرشوهرم میگه چندسال دیگه یکی دیگه 

منم گفتم حتما !!!

ب شوهرمم گفتم بچه دوم میخوای میریم از پرورشگاه یکی میاریم ... ثوابم داره ... والله 

واقعا حیف اسم مادری برای تو

بله دقیقا ایکاش نازا بودم دیدم کسایی ک واسه ی بچه داشتن چقدر خدا رو التماس میکنن اونوقت من با ی بار اقدام باردار شدم اونم منی ک تنبلی داشتمو اصلا احتمال نمیدادم.خودم از همه بیشتر دلم واسش میسوزه و من رو بچه دق دلیمو خالی نمیکنم نمیزنمش بهش اخم نمیکنم باهاش تندی نمیکنم فقط خودخوری میکنم تو بدترین شرایط ک دارم از دستش روانی میشم بغلش میکنم و نازش میدم با اون کاری ندارم فقط دارم از درون نابود میشم هنوز اونقدر پست نشدم ک با اون ک به خاطر خودخواهی من بدنیا اومده تندی کنم

محکم بشین دلم این دور اخره
ای ول به غیرتت با چه اختلاف سنی آوردی؟کمکی هم داری یا خودت تنهایی؟منم خیلی دوست دارم ولی هم اعصابم خ ...

ق بونت، اولی 7 ساله دومی چهار سال و نیم، سومی تازه یک سالش شده، همسرم از روز اول پا ب پام و پشتم بود تو همه چیز و بزرگ کردن بچه ها، میتونم بگم 80 درصد کاراشونو همسرم انجام میده

💗💗💗