من سه تا خودم آوردم و اصلا حتی یک لحظه هم از کاری ک کردم پشیمون نشدم حتی تو اوج خستگی...و چهارمی رو ...
ای ول به غیرتت با چه اختلاف سنی آوردی؟کمکی هم داری یا خودت تنهایی؟منم خیلی دوست دارم ولی هم اعصابم خیلی ضعیفه هم زود خسته میشم از کار،با همین یه دونه از صبح تا شب سر پام
برعکس زمانی ک دختر خونه بودم خیلی ناز نازی بودم و حتی بعد از ازدواج هم همسرم ب شدت لوسم میکرد و نازمو میکشید، من ب شدت آدم مثبت اندیشیم و همسرمم واقعا فرشتس و پا ب پا تو بچه داری و همه چیز همراهم میاد، خودم 33 سالمه، بچه هام اولی 7 سال، دومی چهار سال و نیم و سومی تازه یک سالش شده
بله دقیقا ایکاش نازا بودم دیدم کسایی ک واسه ی بچه داشتن چقدر خدا رو التماس میکنن اونوقت من با ی بار اقدام باردار شدم اونم منی ک تنبلی داشتمو اصلا احتمال نمیدادم.خودم از همه بیشتر دلم واسش میسوزه و من رو بچه دق دلیمو خالی نمیکنم نمیزنمش بهش اخم نمیکنم باهاش تندی نمیکنم فقط خودخوری میکنم تو بدترین شرایط ک دارم از دستش روانی میشم بغلش میکنم و نازش میدم با اون کاری ندارم فقط دارم از درون نابود میشم هنوز اونقدر پست نشدم ک با اون ک به خاطر خودخواهی من بدنیا اومده تندی کنم
ای ول به غیرتت با چه اختلاف سنی آوردی؟کمکی هم داری یا خودت تنهایی؟منم خیلی دوست دارم ولی هم اعصابم خ ...
ق بونت، اولی 7 ساله دومی چهار سال و نیم، سومی تازه یک سالش شده، همسرم از روز اول پا ب پام و پشتم بود تو همه چیز و بزرگ کردن بچه ها، میتونم بگم 80 درصد کاراشونو همسرم انجام میده