من دوتتدارم ولی پشیمون هم نیستم چون بااختیارخودمون بوده فقط حیف اطرافیان فکرمیکنن پشیمونم ونمیخاستم چون فاصله سنیشون ۱۴ماهه.دوتابچه عالیه چرآآدم پشیمون باشه آخه
دو سه سال اولش خیلییییییییییی سخته ولی بعدش فکر کنم خوب باشه ، البته من خودم هنوز توی اون قسمت خیلی سختم ولی میبینم که اگه کوچیکه یکم بزرگتر بشه خیلی بهتر میشه
وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
مایه عذابمه همش مریضه ۱۷ماهشه و تو این ۱۷ماه خون بدلم کرده ی روز خوش نداشتم دیشب تو ی تاپیک دیگه توضیح دادم امروز حتی حال توضیح دادنم ندارم اینقدر ک بی اعصابم کرده مدام نق مدام غر حتی ۱۲ساعتم شده ک چیزی نخوره حتی ی قطره شیر بهترین دکترم میبرم اما هیچ ....
من دوتا دختر دارم. خب قطعا دوتا بچه حوصله و زمان بیشتری می طلبه. ولی پشیمون نیستم با اینکه دختر کوچیکم گاهی اذیت میکنه و بهونه گیرو نق تقویه. ولی خب همینا هم اقتضای سنشه باید کنار بیام. دخترام 7 ساله و 3 ساله ن.
باز از اب گل دراومده من پسرم تازه دو سالشه از یه طرف میگم بیارم باهم بزرگ بشن از یه طرف اعصاب و استرس یکی دیگه ندارم از یه طرف میگم این تنها می مونه تو اینده از یه طرف میگم سه ساله زندگيم قفل شده نمي تونم سه سال دوباره زندگيم قفل کنم موندم بین دو راهی