2777
2789
از اوردن اولیش مثه سگ پشیمونم شبانه روز میگم غلط کردم مرگمو بده خدا به جایی رسیدم ک بهش میگم چرا نمی ...

واقعادیگ این جورگفتنم کفره

روزی میرسدمردکوچک من🧒بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍😘

من دوتتدارم ولی پشیمون هم نیستم چون بااختیارخودمون بوده فقط حیف اطرافیان فکرمیکنن پشیمونم ونمیخاستم چون فاصله سنیشون ۱۴ماهه.دوتابچه عالیه چرآآدم پشیمون باشه آخه

نفس من زندگی من پسرای قشنگم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دو سه سال اولش خیلییییییییییی سخته ولی بعدش فکر کنم خوب باشه ، البته من خودم هنوز توی اون قسمت خیلی سختم ولی میبینم که اگه کوچیکه یکم بزرگتر بشه خیلی بهتر میشه

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
از اوردن اولیش مثه سگ پشیمونم شبانه روز میگم غلط کردم مرگمو بده خدا به جایی رسیدم ک بهش میگم چرا نمی ...

چندوقتشه؟

حتما نوزاده وخب مسلما سختیا و اذیتهای خودش رو داره ولی بایدصبور بود یه کم بزرگتر بشه جونتم واسش میدی

ببین قطعا هیچ مادری از ترس ناشکری نمیاد بگه پشیمونم .

ولی خب هم سختی های خودشو داره هم شیرینی .

من که از اینکه بچه هام بازی میکنن و تنها تو خونه بزرگ نمیشن و همیشه سرشون به هم گرمه خیلی راضیم . 

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       
چرا مگه بچه ت چیکارت میکنه؟ 

مایه عذابمه همش مریضه ۱۷ماهشه و تو این ۱۷ماه خون بدلم کرده ی روز خوش نداشتم دیشب تو ی تاپیک دیگه توضیح دادم امروز حتی حال توضیح دادنم ندارم اینقدر ک بی اعصابم کرده مدام نق مدام غر حتی ۱۲ساعتم شده ک چیزی نخوره حتی ی قطره شیر بهترین دکترم میبرم اما هیچ ....

محکم بشین دلم این دور اخره

مگه انتظارداری بمیره که میگی چرانمیمیری؟؟؟؟خدانکنه یکم صبروحوصله بخرج بده زندگیت بچته بقیه جیزاپوچن

نفس من زندگی من پسرای قشنگم

من دوتا دختر دارم. خب قطعا دوتا بچه حوصله و زمان بیشتری می طلبه. ولی پشیمون نیستم با اینکه دختر کوچیکم گاهی اذیت میکنه و بهونه گیرو نق تقویه. ولی خب همینا هم اقتضای سنشه باید کنار بیام. دخترام 7 ساله و 3 ساله ن. 

کلاس اول  7 سالش

باز از اب گل دراومده من پسرم تازه دو سالشه از یه طرف میگم بیارم باهم بزرگ بشن از یه طرف اعصاب و استرس یکی دیگه ندارم از یه طرف میگم این تنها می مونه تو اینده از یه طرف میگم سه ساله زندگيم قفل شده نمي تونم سه سال دوباره زندگيم قفل کنم موندم بین دو راهی