2777
2789
عزیزم شما منو نمیشناسی خوته ما ارومترینه زندگی ما با عشقترین یعنی ن دعوا ن چیزی نمیدونم چرا اینجوری ...

اصلا ربطي به اين چيزا نداره خودت رو اذيت نكن...

دايي من با زنش اختلاف داشتن كل زمان بارداريش تو جنگ و  دعوا و دادگاه بودن پسرش به حدي اروم و مظلوم هست كه خدا ميدونه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا ربطي به اين چيزا نداره خودت رو اذيت نكن... دايي من با زنش اختلاف داشتن كل زمان بارداريش تو جنگ ...

خاله منم با شوهرش مدام تو تنش وقتی حامله بود خونرو فروختن و دنبال خونه بانک پولشونو خورد یعنی هرروز این گریه میکرد تا ماه ۹هم درگیری داشتن اما الان بچش فقط خوابه ن گریه ن هیچی بچه ای ک مریض نباشه مثله الرژی اینا بدقلق نباشه واقعا زیاد سخت نیست بزرگ کردنش

محکم بشین دلم این دور اخره
همون که خوشحال و خسته نمیشی،انشالله که خدا همسرت رو برات حفظ کنه و همیشه در کنار بچه هات با هم خوشبخ ...

ممنون عزیزم، نه بچه هام همیشه خونه نیستن، یعنی دوتا بزرگا، از دو سال و نیم مهد میرفتن و الانم یکی مهد و یکی مدرسه و کوچیکه فقط خونس و همسرمم کارش دست خودشه و بعد از ظهر ک دومی رو از مهد میاره میاد خونه، کوچیکتر ک بودن، یعنی قبل از اینکه مهد برن همسرم بیشتر خونه میموند ک من کمک داشته باشم 

💗💗💗
الان دختر من هشت ماهشه و كلا زندگي اروم و خوبي داريم يه مدته شبا تا صبح تو خواب گريه ميكنه... بازم ...

بله خوش قلقی و بد قلقی یه بحث دیگس، شخصیت هر بچه با بچه ی دیگه متفاوته، ولی بچه ی بد قلق هم مدام گریه و اذیت نداره، شما هم ک بچت یه مدته تو خواب گریه میکنی اگه دوست داری بدونی چشه، گشنشه

💗💗💗
بله خوش قلقی و بد قلقی یه بحث دیگس، شخصیت هر بچه با بچه ی دیگه متفاوته، ولی بچه ی بد قلق هم مدام گری ...

نه والا شير هم ميخوره شام هم ميخوره نميدونم چشه بخدا كلافه شدم😔يه روز ميگم شايد دلش درد ميكنه ، فرداش ميگم گرسنه هست، روز بعد ميگم حتما تشنه هست، گرمشه ، سردشه همه دلايل رو برسي كردم دندونش هم فكر نكنم بخواد در بياد...نميدونم دليلش چيه

عزیزم شما منو نمیشناسی خوته ما ارومترینه زندگی ما با عشقترین یعنی ن دعوا ن چیزی نمیدونم چرا اینجوری ...

اینی ک شما میگی منافات داره با جریان کوچولوت، بچه اگه محیطش آروم باشه و نیازهای اولیه ی جسمی و روحیش برطرف بشه و مشکل و درد جسمی نداشته باشه نا آروم نمی‌شه 

💗💗💗
انشالا والا ی روز بی تنش واسم شده ارزو فقط ی هفته مشکل نداشته باشه همین 

شما خونتون کجاست؟ اگر تهرانی من کمکت میکنم و نینی رو نگه میدارم استراحت کنی یه کم. به نظرم افسردگی داری تو. حتما میش روانپزشک برو اینجوری پیش بری یه بلایی سر تودت یا اون طفلک میاری. مطمئن باش آینده ی خوبی در انتظارتهگ انقدرم انرژی منفی نفرست واسه خودت

نه والا شير هم ميخوره شام هم ميخوره نميدونم چشه بخدا كلافه شدم😔يه روز ميگم شايد دلش درد ميكنه ، فرد ...

تعداد غذاشو بیشتر کن شیرشو کمتر، یه وعده سنگینم دقیقا چند دقیقه قبل از خواب بهش بده و بعدشم حسابی بهش آب بده و دمای اتاقشم رو 26 نگه دار و اگه احتما دندون میدی کمی قطره استامینوفن بهش بده و ب لثشم بمال

💗💗💗
اینی ک شما میگی منافات داره با جریان کوچولوت، بچه اگه محیطش آروم باشه و نیازهای اولیه ی جسمی و روحیش ...

درد جسمی داره اسید معدش بعضی وقتا زیاد میشه گفتم ک الرژی غذایی داره و متاسفانه وقتی کسی میاد خونمون رعایت نمیکنن مثلا پرتقال یا لیمو شیرین میدن بهش فقط جسمی مشکلش رفلاکسه اونم گاهی اوقات 

شما خونتون کجاست؟ اگر تهرانی من کمکت میکنم و نینی رو نگه میدارم استراحت کنی یه کم. به نظرم افسردگی د ...

ما کرجیم عزیزم خواهرشوهرام یا خاله هام پیشم هستن مامانمم قزوینه ولی دوهفته درمیون میاد پیشم مرسی بابت لطفت ی مدت باید مادرم اینا بیان خونمون و بچه رو نگه دارن شدیدا به مسافرت نیاز دارم.اره خودمم حس افسردگی رو دارم روانشناس باید برم روانپزشک دارو میده و من مصرف نمیکنم

درد جسمی داره اسید معدش بعضی وقتا زیاد میشه گفتم ک الرژی غذایی داره و متاسفانه وقتی کسی میاد خونمون ...

آخه رفلاکسم نمیتونه آنقدر بیقراری زیاد ایجاد کنه، اونم توی این سن و سال، بعد هم اذیت شدن بچه مهمتره یا دیگران؟ بگو بهش چیزی ندین، تهرانی؟ 

💗💗💗