2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درکت میکنم عزیزم😓منم از وقتی 7 ماهه باردار بودم تا همین الان که دخترم 5 و نیم سالشه فقط عذاب کشیدیم ...

درکت میکنم عزیزم واقعا درکت میکنم الرژی غذایی داره بچم وقتی میبینم چجوری واسه ی بیسکوییت گریه میکنه و من نمیتونم بهش بدم واقعا از زندگی سیر میشم همین حالتاشو میبینم همین حسرتاشو ک میگم کاش نداشتمت کاش بدنیا نمیاوردمت ک اینقدر رنج بکشی اینقدر حسرت بخوری خدا بچتو شفا بده عزیزم ک میدونم چقدر واسه مادر سخته مشکلات فرزند

محکم بشین دلم این دور اخره
عزیزم عشقچیه مگه این نیست ک اون ی عطسه میکنه من میخوام بمیرم مگه ن اینکه نمیتونم ی لحظه اشکشو ببینم ...

مقصر اذیتاش خودتونید، بچه ای نا آروم میشه ک تویه خونه و محیط پر تشنج وپر استرس و آلوده ب دنیا میاد و بزرگ میشه وگرنه بچه ی عادی اینجوری نمیشه و اون بی گناهه

💗💗💗
مامانت قبول میکنه؟

اره تا ۹ماهگی کلا پیشم بود بچم خیلی وابستشه اما بابلم یکم کسالت داره دیگه کمتر میاد پیشمون گفتم دو هفته بره پیش اونا خودش ی نفس راحت بکشه حالا تا ببینم‌چی میشه

از فاصله زیاد پشیمون نیستی که اگه زودتر آورده بودی حالا اینم بزرگ شده بود دیگه؟

واقعا پشيمون نيستم براي من عاليه

چون شاغلم و اصلا توان دوتا بچه كوچيك با هم رو نداشتم

اينطوري حسادت بينشون هم خيلي كمتره

عزیزم تو مثل اوایل منی خیلی منفی نگری همش تو حرفات و افکارت افعال منفی و مریضی هست واسه همین هرچی مر ...

سعی میکنم عزیزم فعلا احساس میکنم فقط به تنهایی نیاز دارم 

درکت میکنم عزیزم واقعا درکت میکنم الرژی غذایی داره بچم وقتی میبینم چجوری واسه ی بیسکوییت گریه میکنه ...

فداتبشم عزیزم 😘اره منم همش خودمو باعث و بانی عذاب کشیدن دخترم میدونم میگم کاش بدنیا نمیومد که اینقدرررر از روز اول تا الان عذاب بکشه اما باز میگم خواست خدا بوده به داده و نداده اش شکر....😔

انشالله بچه های ماهم بزرگ میشن با یدونه بوسی که به لُپمون میزنن جبران همه سختی هاشون میشه😁😍

💔گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💔گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود💔گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است💔گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود💔گاهی گدایِ گدایی و بخت با تو یار نیست💔گاهی تمام شهر گدای تو میشود💔                                             
ق بونت، اولی 7 ساله دومی چهار سال و نیم، سومی تازه یک سالش شده، همسرم از روز اول پا ب پام و پشتم بود ...

همون که خوشحال و خسته نمیشی،انشالله که خدا همسرت رو برات حفظ کنه و همیشه در کنار بچه هات با هم خوشبخت باشین،مگه همیشه خونست که ۸۰ درصد انجام میده؟

مقصر اذیتاش خودتونید، بچه ای نا آروم میشه ک تویه خونه و محیط پر تشنج وپر استرس و آلوده ب دنیا میاد و ...

الان دختر من هشت ماهشه و كلا زندگي اروم و خوبي داريم

يه مدته شبا تا صبح تو خواب گريه ميكنه... بازم ما مقصريم؟ اين چه حرفيه اخه.. بعضي بچه ها خوش قلق هستن بعضيا بدقلق.. من دختر اولم كه الان ٧ سالشه اصلا نفهميدم جطوري بزرگ شد ولي دومي يكم متفاوته

مقصر اذیتاش خودتونید، بچه ای نا آروم میشه ک تویه خونه و محیط پر تشنج وپر استرس و آلوده ب دنیا میاد و ...

عزیزم شما منو نمیشناسی خوته ما ارومترینه زندگی ما با عشقترین یعنی ن دعوا ن چیزی نمیدونم چرا اینجوری شد