عزیزم عشقچیه مگه این نیست ک اون ی عطسه میکنه من میخوام بمیرم مگه ن اینکه نمیتونم ی لحظه اشکشو ببینم ...
مقصر اذیتاش خودتونید، بچه ای نا آروم میشه ک تویه خونه و محیط پر تشنج وپر استرس و آلوده ب دنیا میاد و بزرگ میشه وگرنه بچه ی عادی اینجوری نمیشه و اون بی گناهه
اره تا ۹ماهگی کلا پیشم بود بچم خیلی وابستشه اما بابلم یکم کسالت داره دیگه کمتر میاد پیشمون گفتم دو هفته بره پیش اونا خودش ی نفس راحت بکشه حالا تا ببینمچی میشه
فداتبشم عزیزم 😘اره منم همش خودمو باعث و بانی عذاب کشیدن دخترم میدونم میگم کاش بدنیا نمیومد که اینقدرررر از روز اول تا الان عذاب بکشه اما باز میگم خواست خدا بوده به داده و نداده اش شکر....😔
انشالله بچه های ماهم بزرگ میشن با یدونه بوسی که به لُپمون میزنن جبران همه سختی هاشون میشه😁😍
💔گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💔گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود💔گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است💔گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود💔گاهی گدایِ گدایی و بخت با تو یار نیست💔گاهی تمام شهر گدای تو میشود💔
مقصر اذیتاش خودتونید، بچه ای نا آروم میشه ک تویه خونه و محیط پر تشنج وپر استرس و آلوده ب دنیا میاد و ...
الان دختر من هشت ماهشه و كلا زندگي اروم و خوبي داريم
يه مدته شبا تا صبح تو خواب گريه ميكنه... بازم ما مقصريم؟ اين چه حرفيه اخه.. بعضي بچه ها خوش قلق هستن بعضيا بدقلق.. من دختر اولم كه الان ٧ سالشه اصلا نفهميدم جطوري بزرگ شد ولي دومي يكم متفاوته