2777
2789
چقدرسختی کشیدی بخاطبپرهمین ازبچت زده شدی دیگه ببخشیدزودقضاوتت کردم خیلی عذاب کشیدی تاالان آخه من بچه ...

اره میخوام بدم مادرم نمیتونم تحمل کنم اما از اینکه منو اینجوری ببینه بهتره 

محکم بشین دلم این دور اخره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن حاملگیم عالی بود ن استرسی ن چیزی هرچقدر حاملگی و قبلش لذت بردم و کیف کردم از وقتی بدنیا اومده از د ...

درکت میکنم عزیزم😓منم از وقتی 7 ماهه باردار بودم تا همین الان که دخترم 5 و نیم سالشه فقط عذاب کشیدیم دختر من مشکل مغزی داره و نمیتونه راه بره و حرف بزنه عشق زندگی من و باباشه اما وقتی میبینیم چقدر حسرت راه رفتن و حرف زدن رو داره از درون نابود میشیم اما باز به لطف خدا امید داریم....

خدا بچه ات رو برات نگهداره انشالله بزرگ میشه سختی هاش هم تموم میشه پست های بعدیت رو هم خوندم تو واقعا یه مامان محکم و مهربون هستی

💔گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💔گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود💔گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است💔گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود💔گاهی گدایِ گدایی و بخت با تو یار نیست💔گاهی تمام شهر گدای تو میشود💔                                             
من اخه میگرنم دارم  خیلی اذیت میشم الان  دکترم گفت کم میشه ... ولی تغییر نکرد سگ مصب&nbs ...

دارو میتونی مصرف کنی؟

خودمم چندروز تو ماه حالتای میگرن رو دارم خیلی اذیتم میکنه بعد از زایمان سردرد میشم

خوشبخت کسی نیست که مشکل ندارد بلکه کسی است که بامشکلاتش مشکلی ندارد
شوهرم کمکم میکنه مادرم کمکم میکنه عزیزم تو اگه بچت ۱۲ساعت لب به هیچی نزنه حتی شیر چ حسی بهت دست میده ...

بمیرم برات خیلی سخته نگهداری ازبچه ای که غذانخوره چون معده اش خالیه همش غرمیزنه معذرت میخام زودقضاوتت کردم

نفس من زندگی من پسرای قشنگم
باز از اب گل دراومده من پسرم تازه دو سالشه از یه طرف میگم بیارم باهم بزرگ بشن از یه طرف اعصاب و استر ...

منم دقیقا دخترم دو سالشه شاید یه سالی استراحت کنم به امید خدا و امام رضا دومیشم میارم که بچم تنها نباشه،تازه بیشترم دوس دارم ولی خیلی ظرفیت اعصابم خوب نیست  وگرنه پنج شیش تا دوس دارم دورم باشه

ن حاملگیم عالی بود ن استرسی ن چیزی هرچقدر حاملگی و قبلش لذت بردم و کیف کردم از وقتی بدنیا اومده از د ...

عزیزم تو مثل اوایل منی خیلی منفی نگری همش تو حرفات و افکارت افعال منفی و مریضی هست واسه همین هرچی مریضی به خودت جذب میکنی از الان داری فکر میکنی ک بزرگتر بشه مشکلاتش بیشتر میشه من جای تو نیستم ک قضاوتت کنم شرایطت واقعا سخته ولی چند وقت تمرین کن افکار منفی رو بریز دور ببین شرایطت تغییر میکنه یا نه این تجربه ایه ک خودم داشتم با یه بارداری ناخواسته و بچه بدخواب و کولیکی و اینکه تا یک سالگی تنهایی بزرگش کردم 

میشه واسه خوب شدن حالم صلوات بفرستین🙏❤
دلم واستون سوخت واقعا... از كسي كمك بگير يه چند روزي بدون بچه بريد مسافرت يه كاري كن روحيت عوض شه چ ...

۲۴سالمه همسرم میگه میرم میزارم پیشمامانت اینا ک به اونا عادت داره تو استراحت کن اینقدر حرص نخور ولی نمیتونم حرص نخورم

دارو میتونی مصرف کنی؟ خودمم چندروز تو ماه حالتای میگرن رو دارم خیلی اذیتم میکنه بعد از زایمان سردرد ...

دوتا استامینوفن 325 میخورم 

گاهی ول میکنه گاهی نه 

الان سه چهار روزه همش چندساعت درمیون میگیره ول میکنه 

ولی تا جایی ک بتونم استامینوفن نمیخورم 

شوهرم کمکم میکنه مادرم کمکم میکنه عزیزم تو اگه بچت ۱۲ساعت لب به هیچی نزنه حتی شیر چ حسی بهت دست میده ...

عزيزم خيلي ناراحت شدم واسه شرايط سختي كه داريد ميگذروني هم خودت هم كوچولوت..خيلي استرس داره اينطوري كه ميگي ..ان شاالله خدا كمكتون ميكنه

🎁🎁مادر دو تا دختر بودن خيلي حس قشنگ و روياييه💖💖💖
پس چرا اصلا اقدام کردی تو ک نمیخواستی ک یه موجود و بی عشق بخای بزرگی کنی و با عقده پرورش پیدا کنه و ...

عزیزم عشقچیه مگه این نیست ک اون ی عطسه میکنه من میخوام بمیرم مگه ن اینکه نمیتونم ی لحظه اشکشو ببینم اما ازش زده شدم اینقدر ک اذیتم میکنه